dill pickles burkar förseglar inte

0

Min mamma lärde mig från sin mamma att du inte behöver göra en hotbath för att göra dillpipor. Detta är min första någonsin sats på egen hand. Jag använder ättika, vatten, betande salt och alun för vätskan. Jag tar med det till en kraftig koka och fyller varje burk. Jag häller den i mina fyllda burkar med gurkor som redan har tillsatt dill och vitlök. de flesta av burkarna förseglade men min mamma sa om det finns några som inte förseglar, gör ett varmt bad på dem. Jag är inte säker på hur man gör ett varmt bad. och jag vet inte om jag bara behöver öppna burken, se till att tätningen är ren. Jag tror inte att det kommer att fungera för att burkarna redan har börjat kylas. Råd?

    
uppsättning susie sargis 14.07.2016 03:29

1 svar

1

Du ber om råd, det bästa rådet jag kan ge är att använda uppdaterade rutiner från början till slut för att dina pickles. Medan din farmöders metod för konservering minskar sannolikheten för förstörelse (vilket inte alltid är uppenbart) är dagens uppdaterade metoder vetenskapligt baserade och mycket effektivare.

Här är några bra källor för att lära dig mer om säker konservering:

Jag kunde förklara vattenbadprocessen, men det kommer inte att leda till att dina pickles blir säkra på den här tiden. Att ha en god tätning på locket nu betyder bara att ingenting kommer att komma in. Du har inte använt tillräckligt med värme, tillräckligt länge för att förhindra tillväxt av oönskade bakterier, jäst och mögel i dina burkar.

Från CDC

Home-canned vegetables are the most common cause of botulism outbreaks in the United States. From 1996 to 2014, there were 210 outbreaks of foodborne botulism reported to CDC. Of the 145 outbreaks that were caused by home-prepared foods, 43 outbreaks, or 30%, were from home-canned vegetables. These outbreaks often occur because home canners did not follow canning instructions, did not use pressure canners, ignored signs of food spoilage, or were unaware of the risk of botulism from improperly preserving vegetables.

    
svaret ges 14.07.2016 20:23