Varför söker Jack Sparrow efter nyckelens ritning?

4

I början av Dead Man's Chest, släpper Jack Sparrow det turkiska fängelset med ritningen av nyckeln till bröstet. Men detta händer innan Bootstrap Bill kommer att varna Jack att Davy Jones är ute för att göra bra på sin affär. Visst, Jack visste att den här dagen skulle komma, men han verkar förvånad och försöker tala ut sin väg ut ur det. Varför hade han redan tagit de första stegen för att få ut sin skuld till Jones?

    
uppsättning user30903 28.07.2014 18:54

1 svar

2

Det här är bara min åsikt om det, men det verkar som om Jack visste att det var dags att Mr. Tentacles skulle komma för att samla. Det skulle också förklara varför han var så angelägen om att få Black Pearl tillbaka i den första filmen. Det är antagligen ett av de få fartygen som är tillräckligt snabba för att hoppa över holländaren och kanske till och med Kraken.

Aztecs skatt som han sökte efter kunde också ha varit ett sätt att ekorre ut ur affären på något sätt. Men när han såg vad som verkligen händer med dem som tar guldet, skulle han ha bestämt sig för att komma till hjärtat är ett bättre sätt.

Efter att ha fått pärlan tillbaka från Barbosa gick han efter nyckeln.

Som jag sa är det mest spekulation och gissning baserat på vad jag vet om filmerna. Jag kan också vara helt fel.

    
svaret ges 29.07.2014 07:27