6 tecken på att han inte vill ha ett förhållande med dig

När du verkligen gillar en kille kan du försöka avkoda och tolka hans varje drag för att avgöra om han vill ha ett förhållande med dig i framtiden. Du kanske befinner dig undrar vad hans avsikter verkligen är, och du kanske till och med räknar hur många gånger han textar dig under dagen för att försöka mäta om han är intresserad av att vara din man. Men även om du kanske vill ha ett långsiktigt åtagande är det viktigt att vara uppmärksam på de sex tydliga tecknen på att han inte vill ha en relation med dig.

1. han är distraherad när ni är tillsammans

Har du märkt att han alltid är på sin telefon när du är med varandra? Tycker du att du måste upprepa saker för att han inte är uppmärksam på dig? Ett av de tydliga tecknen på att han inte är intresserad av att ha ett förhållande med dig är att han är distraherad och urkopplad när ni är tillsammans. Om hans sinne är någon annanstans, checkar han ut mentalt, och han verkar inte vara närvarande, han presenterar faktiskt tydliga bevis för att du inte är mycket viktig för honom. Men om han ger dig sin fulla och odelade uppmärksamhet och värnar om varje ord, visar han dig att du spelar roll, och det är mycket mer troligt att han vill ha en relation med dig.

2. han kommer inte att göra långsiktiga planer

När du verkligen gillar en kille kan du vara angelägen om att göra långsiktiga planer med honom. Du kanske till exempel vill bjuda in honom till din väns bröllop några månader i förväg, köpa konsertbiljetter i förväg och till och med spika upp några datum för en resa tillsammans. Men när en kille inte vill ha ett förhållande med dig, är det osannolikt att han förbinder sig till något långt borta i framtiden. I stället för att bli upphetsad över möjligheten att vara med dig för den här typen av aktiviteter på vägen, är han tveksam och kan inte ge dig ett definitivt ”ja”. Och om en kille inte vill tänka på din framtid tillsammans, borde han vara historia för dig.

3. han presenterar dig inte för sina vänner

Har du träffat hans vängrupp än? När en kille är intresserad av dig, kommer han att göra det till en punkt att presentera dig för de andra viktiga personerna i hans liv. Han vill inte bara att hans vänner ska träffa dig och lära känna dig, han vill också se hur du möter alla, speciellt när han funderar på att vara med dig på lång sikt. Men om du ännu inte har träffat hans vänner eller verkligen någon annan som är viktig i sitt liv, visar han dig faktiskt att du inte är så betydelsefull för honom. När en kille inte är seriös eller verkligen intresserad av dig kommer han inte att presentera dig för sina vänner eftersom det inte är värt hans tid och ansträngning. Och om så är fallet är han inte heller värt mer av din tid och ansträngning.

4. han är opålitlig

Om du inte kan lita på honom eller räkna med honom kan du lita på att han faktiskt inte vill ha en relation med dig. När en man är opålitlig och oberoende beror det på att han inte har gjort dig till en verklig prioritet i sitt liv. Till exempel, om han ofta bryter planer med dig, är vag om var han befinner sig och inte är direkt med dig, vill han inte vara med dig. När allt kommer omkring, om han var seriös om att ha ett förhållande med dig, skulle han försöka sitt bästa för att hålla sitt ord och uppfylla sina åtaganden gentemot dig så mycket som det är mänskligt möjligt. Men om han ständigt sviker dig är det dags att släppa den här killen.

5. han är ofta mia

Försvinner han i flera dagar eller till och med veckor i taget innan du hör av honom igen? Detta är ett klassiskt tecken på en man som inte är riktigt intresserad av att ha en relation med dig. Till exempel, när en kille går MIA, är det inte ovanligt att han är mer en spelare och träffar andra människor på sidan. När han plötsligt blir mörk är det vanligtvis för att det finns andra människor som han hellre vill spendera sin tid med. Och om du aldrig riktigt vet när du ska höra från honom igen eller se honom igen, är detta en viktig indikator på att han inte vill ha något seriöst med dig.

6. han är känslomässigt otillgänglig

Medan du kanske har öppnat för den här killen och känner att du kan lita på honom, är det viktigt att ta ett steg tillbaka och titta på hans villighet att öppna upp för dig i gengäld. Har han släppt in dig känslomässigt? När en man inte vill ha ett förhållande kommer han att hålla samtal om sina känslor och hans förflutna så ytliga och lätta som möjligt. Han kommer inte att ta sig tid att helt öppna sig för dig eftersom han inte känslomässigt investerar i dig eller i ett framtida förhållande med dig. Även om du är bekväm med att vara sårbar kring honom och ha personliga diskussioner, är hans beslut att vara känslomässigt avskild och hålla dig på avstånd ett tydligt tecken på att du istället bör ta avstånd från honom.