Place för att lagra några saker i Ayia Napa på dagsutflykt från Nicosia (Cypern)

5

Jag åker på en resa där jag bor i Nicosia, Cypern. Tiden rådande, jag skulle vilja ta bussen ut till Ayia Napa en dag. Baserat på det här ser det ut som bussen tar ca 2 timmar från Cypern till Ayia Napa (4 timmars rundresa) och jag skulle inte ha något emot att ta min laptop tillsammans för att få lite arbete på resan. Det enda problemet är, jag är inte säker på om jag skulle ha någonstans att lagra den när jag kommer dit och känner mig inte riktigt som att lämna den på stranden om jag går och badar.

Min fråga är, finns det någonstans bekvämt i Ayia Napa att lagra sådana saker, vare sig det är förvaringsskåp eller någon annan form av betald förvaring ?

    
uppsättning Bryce Thomas 31.07.2014 09:22

2 svar

1

Du kan prova ett hotell. Många av dem kommer att erbjuda bagageförvaringsalternativ för dig, även om du inte stannar där - du kan bara betala en liten avgift. Jag har gjort det själv på både vandrarhem och hotell.

Jag föreslår att du ringer dem på förhand om du vill vara säker på det, men det är verkligen ett alternativ.

    
svaret ges 14.09.2014 08:36
1

Jag är rädd att du inte kommer att kunna hitta en plats för att lagra dina saker.

Jag skulle vilja föreslå att du frågar en av killarna som tillhandahåller paraplyer och andra strandfaciliteter, om de skulle vara vänliga nog att behålla dina saker där de vanligtvis har sina saker.

Tyvärr erbjuder hotell inte någon form av förvaring eller skåp om du inte är en av deras gäster.

    
svaret ges 08.05.2015 14:56