Har vi checka ut från hotellet? [duplicera]

-1

Jag har ett hotellkort nu. Min smarta gf säger att jag inte behöver checka ut.

Hon sa bara att kasta bort kortet som hotellet automatiskt kommer att kontrollera mig.

Kortet är billigt och ersättningsbart.

Jag är rädd att om jag inte checkar ut kommer skuldsamlare att komma till mitt hem och säger hej, du har stannat på hotellet i 5 år och du är skyldig att använda dessa räkningar.

Min gf säger att det inte kommer att hända.

Vilken är rätt?

    
uppsättning user4951 19.11.2018 04:32

1 svar

9

Många hotell, särskilt stora företagskedja hotell, har en "express checkout" -tjänst där de ska sätta en kopia av din faktura under din dörr och bjuda dig att helt enkelt lämna utan att kolla om allt är okej, med balansen i Avgifterna faktureras till ditt kreditkort på fil. Ibland kan du officiellt "kolla in" från din telefon eller på TV. Se Vad händer om du överstiger kassen och lämnar hotellet? .

De kommer definitivt inte att tro att du har stannat i fem år om du inte har checkat ut. I slutet av din vistelse kommer de att städa ditt rum, märka att du är borta och ta hand om det för dig. Men vissa hotell, särskilt mindre hotell, vill att du ska kolla in.

Så om du är osäker på hotellets policy, vill ha en komplett kopia av din faktura eller bara vill ha lugnet att din verksamhet med hotellet är klar, så är det absolut ingen skada att stanna vid receptionen för att kontrollera ut.

    
svaret ges 19.11.2018 04:55