Har tigerskogen några syskon?

Har Tiger Woods några bröder eller systrar? Woods är det enda barnet till sin mor, Kultida Woods. Men Tigers far Earl Woods Sr. hade tre andra barn med sin första fru. Så Tiger har tre halvsyskon: två halvbröder och en halvsyster.

Earl Sr. och Tida Woods gifte sig från 1969 till Earls död 2006. Tiger föddes 1975.

Earls första äktenskap var med Barbara Gary. De gifte sig 1954 och skildes 1968. Earl Sr. och Barbara hade tre barn tillsammans, en dotter och två söner; två född på 1950-talet och en född i början av 1960-talet.

Tiger woods syster

Tigers halvsyster heter Royce Renee Woods. Hon föddes 1961 och gjorde henne 14 år äldre än Woods. Hon är den yngsta av Tigers syskon.

Royce Woods bodde i Kalifornien under Tigers högskoledagar i Stanford, och Tiger tillbringade ofta tid i hennes hus under sina två år som student i Stanford och medlem i Stanfords golflag. Efter att Tiger blev proffs och blev rik, köpte han ett hus till Royce i San Jose, Kalifornien.

Tiger woods bröder

Kevin Dale Woods är mittbarnet till Earl Sr. och Barbara, född 1957. Han är 18 år äldre än Tiger Woods. Kevin bor i San Jose, Kalifornien (samma som Royce). 2009 fick han diagnosen multipel skleros; idag är han begränsad till rullstol.

Och Earl Dennison Woods Jr. är den äldsta av Tigers halvsyskon, född 1955. Han är 20 år äldre än Tiger. Earl Jr. är också den mest kända av Tigers bröder och systrar, av två skäl: Genom åren har han varit den som är mest villig att tala offentligt om Tiger (och andra frågor); och för att han är far till professionell golfspelare Cheyenne Woods. Cheyenne, Tiger's systerdotter, är medlem i LPGA Tour och har vunnit på Ladies European Tour.

Earl Jr. och fru Susan Woods bor i Phoenix, Ariz., Det är där de uppfostrade Cheyenne. Cheyenne och Tiger introducerades båda för golf av Earl Woods Sr.

Ligger skogen nära sina syskon?

Det är svårt att känna till det aktuella läget i förhållandena mellan Tiger Woods och hans syskon, precis som det är svårt (i vissa fall omöjligt) att veta mycket om Woods privatliv och hans inre tankar.

Den allmänna bågen, baserad på ringa information som har kommit ut under åren, är att han under Tigers barndom ofta besökte sina syskon tillsammans med Earl Sr .; de åkte på campingutflykter tillsammans; de vanliga barndoms grejerna.

Men när Woods blev mer och mer känd blev han mer isolerad av den berömmelsen, och han blev också mer isolerad från sina bröder och systrar. (Tänk på att alla hans tre syskon är mycket äldre än Tiger, och han växte inte upp i samma hus med någon av dem.)

Man tror att sista gången Tiger var tillsammans med alla sina syskon var vid tiden för Earl Sr.s död, begravning och begravning 2006. I efterdyningarna av Tigers skandaler 2009 som bröt upp hans äktenskap uppmanade Earl Jr. offentligt Tiger för att återförena sina syskon och andra familjemedlemmar. Om det har hänt är okänt, men Tiger har gjort offentliga och privata kontakter med sin systerdotter, Cheyenne, under åren sedan.