Hur tar jag bort polyuretanskum från mina händer?

20

Jag borde ha använt handskar men tyvärr gjorde jag inte. Nu har jag gula saker över mina händer. Jag fick det mesta av klibbigheten att gå bort med WD-40. Finns det något som kommer att göra det här utan att ge mig kemiska brännskador?

    
uppsättning Brian 16.08.2011 20:53

24 svar

10

Utan att se, tror jag att de flesta av dessa limskum upplöses med aceton. Det första jag skulle försöka skulle vara nagellackfjernare, eller kanske Goof Off.

    
svaret ges 16.08.2011 22:44
7

Tvätta händerna med olivolja! Min fru hade stora saker över hennes händer och det tog lätt bort med olivolja och sedan en snabb tvättning med Orange Go-Jo.

    
svaret ges 23.08.2011 03:03
6

När skumgummi skördar, kan det bara avlägsnas via slipmedel (t.ex. sandpapper). Vatten får det att härda. Innan det härdar kan det avlägsnas med aceton. Var försiktig med aceton eftersom det är giftigt (Du kan hitta en kopia av aceton MSDS online för information om dess säkerhet).

    
svaret ges 20.10.2012 07:49
4

hade härdat skum på min köksdisk. försökte många, många produkter och det enda som tog bort det hela var "GOOF OFF" Professional Strength och en fin stel borste ... inget kvar! Dow webbplats hävdar att ingenting kommer att ta bort den härdade polyuretan (?) Av Great Stuff, men det gjorde det!

    
svaret ges 15.12.2011 21:17
3

Jag försökte måla tunnare, aceton, alkohol, mekanisk handskrubba, WD-40, Goo Gone, handtvättmedel, diskmedel, handdukar, sminkborttagare etc. Det enda som fick det mesta av mig efter det hade härdades blötlägger i varmt vatten tills händerna mjukas och skruvas sedan med en pimpsten. Det fick det mesta av det!

    
svaret ges 05.04.2014 05:59
2

Jag hade smarta handskar och på något sätt hamnade det med mina händer. Vad som fungerade för mig var lite av Windex (jag använde det på min våning när någon föll där och inget annat skulle rena det), sedan en tvålhandsvask i rumstemperaturvatten följt av en blob (verkligen gnidade in i mina fingrar och händer) av min Anti-bakteriella Deep Cleansing Hand Sanitizer från Bath & Kroppsverk. Det fungerade! Mina händer är torra som damm, men jag släckte det. Jag gjorde allt detta inom 15 minuter efter att det hänt så jag inte vet resultaten om det sätter ett tag.

    
svaret ges 04.11.2012 03:58
2

Använd 150 sandpapper.

Vänta tills dina händer är torra och slipa av det. Du går igenom ett helt pack eftersom huden bär ner papper. Det kommer inte bara att ta bort stora saker men också de fläckar det lämnar.

    
svaret ges 14.06.2013 23:58
1

Jag gjorde detsamma jag gör på vintern för att lätta på min torra hud. Jag slängde petroleumgelé (eller Albolene ansikts smink remover) på mina händer och sedan lägga på vita bomullshandskar. Jag lämnade dem i flera timmar (eller du kunde sova i dem). Den stora grejens klibbighet var borta.

    
svaret ges 18.06.2012 00:51
1
Olivolja fungerar bra för att ta bort det.

    
svaret ges 14.03.2013 22:53
1
Oliver, pecan eller annan matolja följt med en apelsinbaserad rengöringsmedel / avfettningsmedel och skurningssidan av en skålsvamp fungerade för mig. Kom ihåg att bära handskar.

    
svaret ges 09.05.2013 03:23
1

Det här är en hård produkt men det fungerar bättre än de flesta: Lack tunnare. Du kan hitta den på Home Depot, Lowe, etc. Används i ett välventilerat område eftersom detta är mycket brandfarligt.

    
svaret ges 26.07.2013 12:53
1

Ja, jag visste bättre och det hände mig. Om det inte har botat WD-40 kommer att fungera, vilket är det som orsakade problemet för mig. Jag fick några på mina händer tog det av med WD-40, vilket gav mig självförtroende att jag kunde få av det.

Efter det botar fungerar inget. Det är inget mirakel, men det påskyndar processen. Om det bara är lite, fungerar det bra. Lotion, Lotion, Lotion, så mycket lotion dina händer vänder sig till pommes frites, som jag sa att det inte är ett mirakel, men gör det snabbare.

    
svaret ges 03.08.2013 14:48
1

När min mamma valde delar av hennes hud, användes olivolja med kommersiell degresser och aceton, handtvättmedel (bad och kropp fungerar Stressavlastning HAHAHAHAH), gnidning av alkohol, bensin och vanligt tvål och vatten. Hon kom av misstag på orange glo möbler 2 i 1 polish ..... det tog det av. Som ett mirakel, måste fortfarande plocka upp goof men gjorde det bra.

    
svaret ges 01.01.2014 07:36
1

När skummet har torkat på händerna, hydrera händerna i varmt till varmt vatten i ungefär tre till fem minuter (enklare görs när du badar i badkaret), använd ett billigt rakblad och naturligtvis raka noggrant (tvål inte nödvändigt) skummet av - notera detta görs genom att känna som att raka ansiktet.

    
svaret ges 29.03.2014 19:26
1

Gammal fråga jag vet, men jag använder den stora Stuff Pro kommersiella skumpistolen som tar de inverterade patronburkarna. De säljer en städare för pistolerna som du monterar på pistolen precis som skummet och sprutar städaren igenom tills det löper klart. Rengöraren levereras också med ett sprutlock som du kan spruta ner på utsidan av pistolen. Nåväl smälter dessa saker bokstavligen skummet bort. Det är fantastiskt, och arbetar på händer eller något annat. Ja, det är en hård kemikalie, men tvätta bara dina händer omedelbart efter och sätt på lite lotion. Jag har gjort det många gånger och hade aldrig ens den minsta dåliga reaktionen. länk

    
svaret ges 06.10.2016 03:54
0

Många mekaniker använder Orange-baserade handtvättare. Hem depå har en:

Länk till Homedepot.com

    
svaret ges 15.12.2011 21:39
0

Det står "använd handskar" på burken av en anledning, eftersom de flesta av oss har hittat den svåra vägen jag tycker :)

Använd inte detta på händerna, men jag har haft lycka till att få den av ett linoleum / vinylkökgolv genom att använda kakelmjölksfjernare (en pasta som kommer i ett rör) och en styv plastpensel.

    
svaret ges 18.06.2012 15:26
0

Tyvärr är jag den typ av personlighet som inte kan tyckas komma ihåg att om du inte sätter på toalettsitsen kommer du förmodligen att få P på toalettsitsen. Jag har fått saker på min hud, ibland i stora mängder, förmodligen 15 gånger i mitt liv. Ingenting har fungerat bra förutom de senaste åren: Halvkurs sandpapper och tvål och vatten fungerade överraskande bättre jämfört med lösningsmedel. Du fyller noga i gips så du har nog sandpapper runt. Obs! När du börjar sanda din hud är du klar! du har fått ut det mesta av det.

    
svaret ges 06.10.2016 00:24
0

Jag tog bort de torra bra grejerna genom att applicera mycket handtvål och en våt Scotch Green Pad. Du kan behöva skölja dina händer och applicera tvål några gånger. Jag försökte olika lösningsmedel M.E.K. aceton och andra, senaste 10 åren använde jag notera men grön pad och tvål.

    
svaret ges 06.12.2016 20:12
0

Få en stanleykniv , jag vet att det låter dumt men hör mig ut !!! När limet, skummet, kommer något polyuretan att härda .... så om och ENDAST om det har torkat, skrapa det av med en stanleykniv ... vid ca 45 ° vinkel och det börjar börja knäcka som när du skrapar bort färg metall .. fortsätt som önskat, men använd aldrig bara ett blad ........ DU KOMMER ALLTID INJURER DIG SELV

    
svaret ges 04.01.2018 22:13
0

När jag först försökte ta av det försökte jag gryning och vatten men det hjälpte inte ... så jag använde en kleenex att hålla fast vid min hud så det skulle åtminstone sluta vara klibbigt .... efter ungefär 30 minuter var det lätt att avspela delarna med vävnaden - som en tjock bandaid.

Vävnaden klibbade dock inte till ALL gunk, så som jag rekommenderade på den här sidan använde jag 100% ren olivolja direkt på en grön scrubby grov dish scrubby thingie, och även om det tog tid och mycket skrubbskrubbning, Det tog av de flesta av de stora grejerna, och det var allt icky klibbigt, känner de stora grejerna kvar. Slutligen, jag använde en kraftig hjälp av Dawn för att få oljan av. Bästa delen? Min hud blev aldrig gnuggad rå eller röd! Det finns fortfarande lite rester kvar på mina händer, och mina händer är supera torra, men lotion kommer att fixa det rätt!

Slutsats: Första, använd kleenex så att den klibbar fasta klisterdelarna och det kommer att skapa en bandaid som substans som är lätt att avta i 30 minuter. 2: a, vänta de 30 minuter, och sedan ha kul att peeling av kleenex-delarna medan du tänker på mellanskolan. 3: e, använd 100% olivolja på en skrubbskyddsplatta och skrubbskrubbskrubb. 4: e, använd Dawn för att tvätta av oljan. Slutligen applicera din handflaska tills dina händer känner dig fuktig och förnyad!

    
svaret ges 10.01.2018 06:02
0

Jag lyckades få många bra saker på mina händer. Det här är vad som fungerar med ut kemikalier. Först var det helt härdat på mina händer, torkade med I minuter. Jag blötte och skrubbade händerna i varmt tvålvatten med vanlig handsåpe. Fick lite av det men det var på tjockt. Ran till butik köpte en pimpsten, tvåsidig, kurs och medium. Gick hemma, nyttade händer igen och började använda pimpsten. Fick lite mer av. Låt händerna torka några minuter, upprepa processen flera gånger och nästan helt avlägsna stora grejer från handen och fingrarna. Fukt efter eller händerna kommer att torka upp.

    
svaret ges 08.10.2018 23:16
0

Lotion. Som 6 pumpar av lotion i mina händer. Gnid dem ihop, låt det sitta en timme eller så, ta en dusch, och det ska skrälla rakt ut.

    
svaret ges 18.01.2019 08:24
-2

Jag försökte allt på här och slutligen tog ut min orbitalslipare med lite fint sandpapper och gick på det. Det tog ett tag men det tog alla saker ut. Så länge du fortsätter flytta fingrarna finns det inga brännskador eller skärningar.

    
svaret ges 18.08.2018 22:27