Hur man får smält ost utan att brinna grillad ost

1

Jag har använt en George Foreman som grill för grillade ostsmörgåsar. Problemet är att brödet verkar brinna innan osten smälter ordentligt. Hur kan jag fixa det här? Måste jag bara lägga till mer smör eftersom jag har försökt det.

EDIT: Jag håller min ost i kylskåpet, så kanske du lämnar det på disken för att komma till rumstemperatur skulle hjälpa.

    
uppsättning Celeritas 05.12.2014 03:16

2 svar

2

Har du en modell som låter dig ändra temperaturen? Om så är fallet, sänk värmen. Jag föredrar medium till medium låg värme för grillad ost. Det ger tid för osten att smälta, och långsam matlagning innebär att brödet rostar igenom mer utan att bränna ytan som rör pannan.

Här är en lista över temperaturer . Jag är inte säker på vad den lägsta inställningen på en FG är (förutsatt att den är justerbar), men jag skulle gissa att det är i medellång och uppehåll.

Om inte, kan du bara använda en pan. Jag älskar min Forman Grill (fick den till jul över ett decennium sedan och använder det ofta), men det är bra för specifika saker. En stor grillad ost är inte en av dem. Dessutom lagar du det på båda sidor samtidigt. Normalt har du n * 2 minuter för att smälta osten när brödet rostar; du får bara n eller någonstans runt det när du använder FG.

    
svaret ges 06.12.2014 00:43
2

Försök att använda en annan ost som smälter bättre; prova Gouda, Gruyère, Jalsberg eller liknande. De flesta schweiziska ost smälter väl.

    
svaret ges 05.12.2014 22:23