How att ta itu med detta par ledningar som kommer ut ur transformatorn?

3

Denna monstrosity är på min vind. Det finns ett vinden ljus.

Detfinnsenlegitimtrådfrånljuskorsningen"fixture" till en korsningslåda någon annanstans. (Det är den vita ledningen som du ser bakom ljuset.)

MEN det finns en annan ledning som kommer ut ur lampan som går till en transformator ... som sedan splittras i två lösa kablar som har en misstänkt anslutning med hjälp av elektriskt band. På platser längs de två trådarna verkar det vara lite slitage med isolatorn. Jag borde nog använda lite eltape.

Jag spårade inte ledningarna till slutet men de verkar gå mot ytterdörren där det finns en dörrklocka och en veranda ljus. (Taket ligger nere där och det finns knappast utrymme att se var trådarna går)

Jag använde en spänningstester och det piper för att indikera att det är varmt.

Vad ska jag göra med den här ledningen? Jag vill klippa den. Hur hittar jag ut vad det är kopplat till?

Stänger jag avbrytaren till vinden ljuset och kopplar sedan bort transformatorn? Om jag gör det ska enheten som är ansluten till den sluta fungera.

    
uppsättning milesmeow 14.12.2016 05:54

2 svar

6

EEK! Döda det med eld, innan det dödar dig med eld!

Jag hänvisar till den brytbara Edison skruvbottenlampan som är på golvet och underfot, redo att trippas över, slita ur porslinbasen och släcka dig till 120V. USCH. Kom ihåg, om du byter den glödlampan, kommer du att ha levande 120V i sprutat glas intill grunderna, och där groper du dig i tonhögen! Oacceptabelt!

Här är vad jag skulle göra.

 • Få en modern transformator som är inbyggd i ett lådans lock, som den här . Ej för den här kryssrutan - den här rutan får ett tomt lock, så att du kan klättra över det utan att röra någonting el.

 • I det (olagliga) hålet gick transformatorkablarna igenom, jag skulle få några EMT-ledningar och förlänga den längs den böjningen, mot eave, så långt som praktiskt innan utsläppen blir för nära arbetet. Jag skulle installera en annan kryssningslåda där, skruva den till stången med 2 skruvar. Jag skulle fästa EMT i fästet ganska fast med massor av klämmor så att du kan klättra upp eller stega över det eller lägga på saker på den. Det kommer att finnas ett 1/4 "eller så gap mellan EMT och joist, den vanliga övningen är 4 subtila böjningar, jag skulle bara lägga shims under den.

 • I den nya rutan skulle jag installera den nya transformatorn "i locket".

 • Utanför sidan av den här kryssrutan skulle jag gå med EMT, flexibel ledning eller pansrad kabel till en lämplig plats för LED-lampor. Jag skulle lägga två där, välja modeller som osannolikt skulle bli skadade från grov hantering av lådor etc. på vinden. Två, så jag kan använda cheapies och har fortfarande ljus för att fixa en när den misslyckas.

 • Jordledningarbehövsockså,jagvisarintegrunderna,eftersomvarhelstduanvändermetallEMT,kandetvaramarken.Jagharocksåförbisettenljusbrytare,jagvetintehurlampantändsnu.Omdetbehövskanduköraenvissflexibelpansradkabeltillettbralägeförenomkopplare.

  Dukanocksåflyttadenbefintligarutantillsidornaavspärreniställetförtoppen,mendetärmeränjagvillekommainhär.

  Förrestenärtransformatornden"löjligt lätta" delen av detta. Det verkliga arbetet och den verkliga vinsten är att fixa den farliga belysningssituationen och göra ditt vindsutrymme mycket mer användbart. Dessutom ser trådlösa dörrklockor billiga IMO ut och skadar din återförsäljning. Om du har en riktig, är det inte svårt att behålla det.

      
  svaret ges 14.12.2016 19:06
  6

  Det är en dörrklockstransformator. Linjespänningsingång och förmodligen 24 vakuumutgång. Stäng av brytaren och titta noga på transformatorn, specsna kommer att vara på den.

  Du bör montera den i en täckt elbox (moderna är utformade med en 1/2 "gängad stolpe för att underlätta just det) så att spänningsanslutningen är ordentligt innesluten, omkoppling där det behövs för att ersätta bristande ledningar och anslutningar. skulle förmodligen ersätta transformatorn, men det är inte absolut nödvändigt.

      
  svaret ges 14.12.2016 07:28