Vilka är skillnaderna mellan långsam matlagning och pojkning av en kycklingsoppa och hur påverkar långsam matlagning / poachingsoppa saltabsorptionen?

0

1. Vad är skillnaden mellan poaching och långsam matlagning? Jag tror på poaching du är tänkt att ta bort kyckling 20 minuter efter kokning så att köttet inte torkar ut medan I långsam matlagning tror jag att du lämnar den längre så att köttet blir mer ömt?
Är temperaturen för båda mellan 140F-180F? Finns det några andra skillnader mellan de två när det gäller matlagningssoppa t.ex. kommer man att ge mer smak i soppen medan en annan ger mer smak i köttet?

2. Jag försökte få kycklingen i min soppa för att absorbera så mycket salt som möjligt. Någon sa att jag använder långsam matlagning medan någon annan sa att långsam / snabb matlagning inte påverkar saltabsorptionen. Jag har försökt men en dag märkte absorption och på en annan dag gjorde det inte. det kunde ha varit på grund av en annan faktor än då matlagningshastigheten. Hur som helst, vilket är korrekt, påverkar långsam matlagning faktiskt saltvattenabsorption till den punkt som kycklingen i en soppa kommer att absorbera mer salt? Kommer poaching kycklingsoppa att orsaka saltvattenabsorption också, men i mindre utsträckning?

    
uppsättning James Wilson 24.02.2012 23:35

1 svar

2

Poaching handlar om att laga något försiktigt tills det bara är gjort. Det här är bra för kycklingbröst: Vitt kött har väldigt lite fett och bindväv, vilket gör den väl lämpad för detta. Det är mest anbud när det är inte överkokt. Mörkt kött kommer också bra. Som med de flesta andra metoder för matlagning behöver den bara nå den lämpliga temperaturen i mitten.

Långsam matlagning å andra sidan handlar om att föra upp något till temperaturen och laga det där under en lång tid. (Det finns ingen temperatur att nå - det har varit varmt nog länge.) Med kött är det bra för hårdare skärningar, eftersom den långa kokningen hjälper till att bryta ner bindväv och mjukna upp det. Det här är fantastiskt för något som en fläskkulle, som kan kokas i timmar och timmar tills det helt faller ihop. Du kan förmodligen få en viss del av den effekten med mörkt kött. Vitt kött kommer att vara iffy.

När det gäller ditt favoritämne, kommer saltupptagning, längre matlagning att ge dig mer penetration i köttet, speciellt om det börjar falla ihop. Det kommer inte att hända lätt med vitt kött, men det kommer att bli en liten effekt - kanske du kan laga det ett tag och dra sedan av det med en gaffel som hjälper. Det blir lite bättre för för mörkt kött.

Slutligen, eftersom du har lagt upp så många frågor som i grund och botten frågar samma sak, mina två cent: det bästa är att bara steka kyckling (inte kaka över det!), strimla det och lägg till en sorts sås med en anständig mängd salt. Koka den lite längre om du vill, och där är du. Du kan bara gå så långt med kokande / simmering / poaching / långsam matlagning, oavsett hur mycket du försöker optimera det, och du har redan fått de viktigaste råden i andra frågor: möjligen tenderera det, laga det i saltvätska och kanske hjälp att dra det ifrån varandra när det är mest kokt.

    
svaret ges 25.02.2012 06:06