Så du vill vara en homosexuell manlig dansare

Gay manliga dansare är populära i många gaybarer. Oavsett om det är ovanpå en trång barstapel i skumma kläder eller en del av en verklig scenföreställning, är gay go go dance en verklighet för vissa gay män och en fantasi för många andra. Det finns sätt att bli en homosexuell dansare, men undvik branschens underliv. Ställ in några saker rakt innan du blir en homosexuell dansare.

Du måste känna din moral

Pengarna och äventyret med att dansa kanske tilltalar dig, men stöder din egen inre moraliska mage önskan? Bara du kan göra en bedömning för dig själv. Se till att du är bekväm på scenen och inne.

Du måste känna din kropp

Alla ögon är riktade mot dig när du dansar. Om du inte är helt bekväm med din kropp, kommer den att visa sig. Inte alla dansare är kroppsvackra och inte alla platser kräver att du är perfekt bild. Ställ in ditt personliga mål för kroppsbild och håll dig till det.

Du behöver ett namn och karaktär

De lyckliga bland oss ​​är födda med häftiga och fängslande namn, men de flesta av våra föräldrar hade inte underhållning i åtanke när de undertecknade våra födelsebevis. Välj ett scennamn som kommer att tilltala dig och publiken. De flesta dansare håller sig till ett namn som passar deras personlighet. Ditt namn lämnar också ett intryck av vem du är som dansare och person. Kom ihåg att det handlar om illusionen. Lämna raunchen hemma.

Du behöver en plats

Full nakenhet är inte tillåtet i de flesta barer eller klubbar. Känn deras regler innan du närmar dig dem. Gå och se dansshower på gaybarerna i ditt område. Lägg märke till hur dansarna interagerar med publiken och barpersonalen: Får publiken röra dansarna? Är personalen vänlig? Uppmanas män? Hur är tipsen? Matcha atmosfären i baren och dansarna med dina egna krav.

Du behöver en kostym

Ett sönderrivet par jeans och en hatt kanske inte verkar vara en kostym, men det är medan gay man dansar. Du kanske märker att varje dansare (precis som varje dragdrottning) konsekvent bär en viss klädstil. Vissa är mer prickiga än andra, men de flesta passar dansarens personlighet. Med tiden lär publiken känna dansarens personlighet och kan förutse den klädstil han kommer att ha på sig. Inte alla dansare är helt nere. Hitta en stil som passar dig bäst.

Du behöver en licens

Vissa stater eller lokala myndigheter kräver kabaretlicenser för dansare. Studera lagen i ditt område. Ring din lokala polisstation eller regeringskontor och fråga om speciella tillstånd eller licenser som krävs för exotiska dansare i ditt område. Du kan få biljetter och böter för att dansa olagligt, så känn lagen.

Du behöver en lönesats

Lär känna andra dansare innan du bestämmer dig för att flytta. Att känna andra dansare kan hjälpa dig att bedöma branschen. Fråga dem om den aktuella lönesatsen i ditt område, vilket vanligtvis är en fast avgift plus tips. Lönesatser förhandlas vanligtvis med barägaren eller showproducenten. Var noga med att inte undervärdera dig själv eller de andra dansarna bara för att få jobbet. Att göra detta kan så småningom sänka allas avgift. Håll dig till den löpande hastigheten.

Du måste skydda dig själv

  • Känn dina gränser. Bara för att du är en homosexuell dansare betyder inte att du måste vara mer. Du kommer att locka favoriter, men sätt dina gränser med var och en.
  • Håll handlingen på scenen. Mest dans handlar om illusion. Korsa inte den osynliga linjen mellan scenen och publiken.
  • Skydda din identitet. Använd alltid ditt scennamn och undvik att ge ut personlig information.
  • Gör säkerhet till din vän. Låt barskydd följa dig till och från din bil. Håll utkik efter din personliga säkerhet.