Vad en fisk man vill ha i en kvinna

Fiskarna är som en hotad art som kräver särskilt skydd. Det är först och främst tufft att vara så känslig och manlig. Vissa Fiskar killar hanterar livets hårda verklighet genom escapism och missbruk. Detta tecken har rykte om att vara löst med sanningen, även om de kan hävda att "verkligheten är flytande."

Lyckligtvis är han ofta klok och ser bortom de vanliga sociala mönster och bedömningar. En fiskmänniska som är bekväm i sin egen (tunna) hud är underbar att vara med.

Andra tecken kommer han att söka

När det gäller kompatibilitet med andra går han bäst med resten av vattentecknen men gör också överraskande matcher, eftersom hans är det sista tecknet och det som innehåller dem alla.

Han söker någon som värdesätter empati och medkänsla och sina egna kreativa sätt. Hans Suns planetariska härskare är Neptunus, klotet av fantasi, hög romantik och eskapism. I kärlek graviterar han till det utomjordiska; han vill att kärleken ska rädda honom från den krassa, materialistiska världen. Kärlek är ett kloster att gömma sig i, en atmosfär att tro på.

Fiskarna är inställda på vågor, tankar och fysiska rörelser. Han kommer att läsa dig, kropp och själ. Han fascineras av någon med ett speciellt sätt att se världen: en konstnär och drömmare som han. Han letar efter en vän som kommer att respektera hans ständigt föränderliga rytmer och behov av ensamhet. En psykisk rymdkudde mellan er - en känsla av att skydda båda era privata inre världar - är en bra grund att bygga på.

Verkliga livet är viktigt

Verkliga livet händer dock inte alltid på det sättet. Om det finns en attraktion slår vi ofta samman och tänker smälta och ser sedan vad som händer. Den föränderliga Fiskmannen absorberar andras stämningar och verkligheter. Om han hamnar för snabbt i ditt drama simmar fisken bort. Mindre är mer i början.

Skapa underbara minnen de första dagarna genom att åka till ovanliga platser med magiska atmosfärer. Engångsrestaurangen är bättre än en kedja, ett lugnt kafé föredras framför en grym "populär" anläggning. Planera förtrollande dagsutflykter eller andra aktiviteter och var noga med att ta med en kamera.

Gränser han behöver

En utmaning för vattentecken Fiskarna är gränser, och en ung hane i fiskens tecken kan ofta bli överväldigad. Han kan vara försiktig med att komma för nära och veta att han "tar på sig andras psykiska själsmaterial. Det kan vara galet att noggrant bygga upp en rapport bara för att se honom fly om det är för mycket. Han behöver en älskare som förstår att han är inställd på allt. Om han verkar ta sig tid beror det på att han rör sig i många världar.

Det sägs ofta att du måste göra det första steget med en Fisk. Tänk på att det kan vara så subtilt som en blick eller något välbestämt insyn. Kanske svarar han på en gåva som är andlig på något sätt, som lägger till hans fristad, som ett ljus, musik eller en bok med mystisk poesi.