Topp 16 låtar om att vara singel

Är du singel? Här är din go-to-spellista med de bästa festliga och inspirerande singelsångarna. Att vara singel lät aldrig så bra!

1. “Roar” av Katy Perry. Tror du att du inte har kraften eller styrkan att vara ensam? Gissa igen! Låt den här låten vara en påminnelse om att du kan åstadkomma vad som helst, och du behöver verkligen inte vara i ett förhållande för att göra det.

2. ”Born This Way” av Lady Gaga. Det är dags att helt omfamna och fira det som gör dig speciell och unik. Den här låten kan ge dig full tro på ditt autentiska (och singel) jag.

3. “Starkare” av Britney Spears. Ingen relation? Inga problem! Varje dag blir du starkare på egen hand som en ensam kille eller gal. Nu är det dags för dig att lysa.

4. “Starkare (vad dödar dig inte)” av Kelly Clarkson. Att tala om att bli starkare varje dag, att vara ensam gör det möjligt för dig att inte bara hitta den inre styrkan du inte visste att du ens hade, men ännu viktigare, det gör att du kan hitta dig själv.

5. “It's My Life” av Bon Jovi. Det är dags att få ut det mesta av dig och erkänna att det är upp till dig, och du ensam, att vara ditt bästa jag och leva ditt bästa liv varje ”enskild” dag.

6. “The Voice Within” av Christina Aguilera. Även om du är rädd eller skrämd för att vara ensam, påminner den här låten dig om att du redan har makten inom att klara av stormar framåt - och komma starkare ut.

7. "Shake It Off" av Taylor Swift. Du bör sluta lyssna på de negativa människorna i ditt liv och börja lyssna på den här låten istället. Och i stället för att påverkas av andras pessimistiska energi, påminner den här låten dig att fira ditt autentiska jag och behålla en positiv syn.

8. ”I Hope You Dance” av Lee Ann Womack. Låt inte att vara singel eller ha ett krossat hjärta som hindrar dig från att ta in allt som livet har att erbjuda. Nu är det dags att omfamna livet och känna igen all skönheten runt dig.

9. ”Flickor vill bara ha kul” av Cyndi Lauper. Behöver du lägga till en liten pep i ditt enda steg? Det är upp till dig att gå ut, skratta, fira och till fullo njuta av din singelstatus. Du behöver verkligen inte vara i ett förhållande för att ha kul.

10. “That's My Girl” av Fifth Harmony. Den här låten påminner dig om vikten av uthållighet. Kom ihåg att även om du har skadats tidigare har du fortfarande makten att gå upp och röra dig.

11. “Survivor” av Destiny's Child. På tal om uthållighet, att vara singel faktiskt gör att du kan vara enastående bra. Det är viktigt att komma ihåg att du inte behöver en relation för att vara komplett - du är komplett på egen hand.

12. ”Fight Song” av Rachel Platten. Den här låten påminner dig om att du redan har den inre styrkan och beslutsamheten att uppnå dina drömmar. Även om andra tvivlar på dig, kan ingen hindra dig från att uppnå dina mål förutom dig - så börja tro på ditt enda jag.

13. “Ridin 'Solo” av Jason Derulo. Även om det kan verka svårt eller utmanande att gå vidare från ett tidigare förhållande, är det viktigt att inse att du kan vara riktigt glad på egen hand. Att vara singel kan faktiskt vara en givande upplevelse på många olika nivåer. Den här låten visar hur.

14. “Love Myself” av Hailee Steinfeld. Om du vill kunna älska någon i framtiden är det viktigt att du älskar dig själv och personen du är just nu. När du verkligen tror på dig själv öppnar du dörren för fantastiska saker som ska hända i ditt liv.

15. “Hero” av Mariah Carey. Väntar du på att bli räddad av någon annan? Det är dags att inse att du redan har makten att förändra ditt eget liv till det bättre. Och även om det är svårt att vara ensam har du vad som krävs för att klara dig genom livets upp- och nedgångar och komma ut på toppen.

16. "Jag kommer att överleva" av Gloria Gaynor. Tror du att det att vara utan ett förhållande är världens ände? Aldrig! Att vara singel gör dig starkare, smartare och mer anpassad till dig själv, dina behov och vad du vill ha i en partner i framtiden. Och inte bara kommer du att överleva, du kommer att trivas.