6 tydliga tecken på att han vill ha en relation

När du träffar en kille som du verkligen gillar och kan se en framtid med kan det vara svårt att ta reda på hans verkliga avsikter. Letar han också efter något seriöst eller spelar han helt enkelt planen? Lyckligtvis, om du letar efter en meningsfull, långvarig och hälsosam relation, kan dessa sex bästa tecken hjälpa dig att leda till att han också är intresserad av något mer med dig.

1. han öppnar upp för dig

En av de tydliga indikatorerna för att killen du träffar vill ha ett förhållande är att han litar på dig och öppnar upp för dig. När en kille känner sig tillräckligt bekväm för att dela djupa och personliga tankar med dig, öppna upp om sitt förflutna och vara sårbar runt dig betyder det att han är intresserad av att ta ditt förhållande till nästa nivå och ha något mer. När han litar på dig tillräckligt för att avslöja saker om sig själv och kan vara helt uppriktig och ärlig, kan du lita på att han vill vara i ett förhållande med dig.

2. han presenterar dig för familj och vänner

Ett annat nyckeltecken på att han är intresserad av att ha en relation är att han har fört dig in i sina familj- och vänkretsar. Till exempel, om han bjuder in dig till utekvällar med sina vänner, inkluderar dig i familjen brunch med sina föräldrar och tar dig som ett plus ett till familjesammankomster, är han tydligt intresserad av att ha något mer seriöst och meningsfullt med dig. Genom att anstränga sig för att inkludera dig i denna mer personliga och intima aspekt av hans liv visar han inte bara sina vänner och familj att du är viktig för honom, utan han visar dig också.

3. han pratar om din framtid tillsammans

En ytterligare toppindikator för att han är intresserad av att ha en relation med dig är att han ofta talar om din framtid tillsammans. Om han till exempel vill planera en resa med dig som är månader borta, pratar om att ha barn en dag och till och med kommer med potentiella namn för dina barn tillsammans, låter han dig veta att han ser något mer seriöst och långvarigt med du. När du ärligt och uppriktigt kan diskutera din framtid tillsammans, prata om dina mål som ett par och öppet chatta om milstolpar som är långt på vägen, är han definitivt intresserad av att ha ett verkligt förhållande med dig.

4. han ägnar sig åt detaljerna

Ett annat viktigt tecken på att han vill ha ett förhållande med dig är att han uppmärksammar de små sakerna du säger och gör. Till exempel, om du råkar nämna i förbigående att du inte riktigt gillar gurkor och han kommer ihåg detta veckor senare när du är ute på en restaurang, är detta en tydlig indikator på att det du säger betyder för honom och att han vill lära dig allt om dig. När han gör dig till en topprioritet, ägnar stor uppmärksamhet åt dina gillar och ogillar och ställer frågor för att lära dig ännu mer om dig, han låter dig veta att du är viktig för honom, och han är intresserad av att ha något mer med dig.

5. han utför slumpmässiga gärningar

Om du undrar om han vill ha ett förhållande med dig är en annan toppindikator att han går ut ur hans sätt att visa dig att han bryr sig. Oavsett om det överraskar dig med ditt favoritgodis, skickar en lycka till innan din stora presentation eller till och med hjälper dig att ställa in din nya TV, han vill alltid få dig att le, stödja dig och ge en hand. När en kille gör allt han kan för att sätta dina behov framför hans och prioriterar din lycka, vill han definitivt ha ett förhållande med dig.

6. han har alltid kontakt

Ett annat viktigt tecken på att han vill ha en relation med dig är att han ständigt är i kontakt med dig hela dagen. Oavsett om han ringer dig på morgonen, skickar ett godnatt-sms eller skickar e-post till dig en artikel som han trodde att du skulle tycka om, så är du alltid i kontakt med varandra. I stället för att träffa en kille som verkar falla av planeten och återuppta varannan vecka, kommer en man som är seriös om dig att nå ut, planera och checka in för att säga hej.