Var en tävlande på ”vem vill bli miljonär”

"Vem vill bli miljonär" är en ganska okomplicerad frågesport som har sett många tävlande gå iväg med stora kontantvinster genom åren. En gång en enorm hit i bästa sändning är showen nu en halvtimme syndikerad spelshow värd Chris Harrison.

Behörighetskrav

Som alltid är det några behörighetskrav du måste följa för att kvalificera dig för att vara med på showen. Dessa inkluderar:

  • Du måste vara lagligt bosatt i USA
  • Du måste vara 18 år eller äldre
  • Du måste aldrig ha spelat i heta säten under varken prime-time eller syndikerad version av showen
  • Anställda, närmaste familjemedlemmar eller de som bor i samma bostad för anställda i något företag som är relaterat till showen är inte berättigade att spela (företag inkluderar Disney, Embassy Row, Capital One och andra annonsörer)
  • Du måste vara villig och kunna resa till Stamford, Connecticut, på din egen bekostnad för showen

För en fullständig beskrivning av alla behörighetskrav, se de officiella reglerna.

Vad du behöver ta med

Du hittar alla olika sätt att auditionera för showen nedan, men oavsett vilket sätt du väljer måste du ha följande identifieringsstycken:

  • Foto ID
  • Bevis på ålder
  • Bevis på bosättning

Ansöker om tema avsnitt

Varje säsong har "Millionaire" några speciella temaveckor, som filmveckan eller bröllopsveckan. Kontrollera den officiella webbplatsen för auditionsdatum för dessa. Eftersom showen endast spelar in från juli till november är dessa platser mycket begränsade.

Auditions för temaveckor fungerar på samma sätt som andra "Millionaire" auditions, som börjar med ett skriftligt test och kulminerar med intervjun. Om du accepteras i den tävlande poolen kommer du att meddelas via post.

Öppna samtal och team auditions

"Vem vill bli miljonär" genomför också anrop på casting på platser runt om i landet för att hitta tävlande. Dessa sker vanligtvis på sen vår / försommar, och alla datum och platser listas på webbplatsen. Om du planerar att delta i ett av dessa öppna samtal, kom dit tidigt eftersom showen inte ger några garantier för hur många som kommer att testas på varje plats.

Ibland visar showen "lagspel", där två personer spelar spelet tillsammans. I det här fallet meddelas tävlingsprövningar på webbplatsen och båda medlemmarna i laget måste klara det skriftliga testet och intervjun för att övervägas. Om bara en person lyckas med auditionen kommer den personen att placeras i tävlingspoolen för individuell lek.

Video auditions

Om du inte kan ta dig till New York för att pröva personligen och inget av de öppna casting-samtalen finns i ditt område kan du fylla i ansökningsformuläret online och skicka det med en länk till en 30-sekunders video audition som du ' har laddats upp på YouTube. Det här är bra nyheter för alla som känner sig för nervösa för att pröva personligen också.

I din video förklarar du på 30 sekunder varför du tycker att du förtjänar att bli nästa tävlande på "Who Wants to be a Millionaire" - det är det. Det kunde inte vara enklare. Se till att du har gjort ett försök att se presentabel ut och prata tydligt och le mycket.

Vad kommer härnäst

Om du gjorde det till tävlingspoolen, grattis. Nu måste du spela ett väntande spel för att se om du är vald att vara med i showen. Om du är en av de lyckliga får du ett telefonsamtal från en anställd och det här samtalet spelas in. Du ombeds att bekräfta informationen i ditt ursprungliga ansökningsformulär och att verifiera att du uppfyller alla behörighetskrav. Då får du ett datum för ditt schemalagda utseende i showen.