Varför försökte Aurorerna inte rädda Rufus Scrimgeour?

-7

I Harry Potter och Dödshallarna , varför inte Aurors i ministeriet rädda Rufus Scrimgeour när han fångades av Voldemort vid ministeriet?

Klart kan Aurorerna kasta av Imperius Curse, eller hur? Klart är Auroravdelningen den mest elitavdelningen i hela magiministeriet rätt? Och klart är Auror-avdelningen under befäl av magisterministern rätt? Men hur skickade Aurorerna inte någon för att rädda Rufus Scrimgeour när han fångades av Voldemort och några Death Eaters?

    
uppsättning Ken_To_2018 29.08.2018 03:00

2 svar

2

Det hade nog inte varit tillräckligt med människor för att rädda honom.

Den mörka Herren väntade tills han hade omvandlat många ministerier för att gå efter Scrimgeour. Förmodligen skulle han betrakta Aurorsna som en av de största hot mot att han framgångsrikt dödade magisterministern, eftersom de utbildades för att bekämpa mörka trollkarlar.

“It will, I think, be easy, now that we have such a high-ranking official under our control, to subjugate the others, and then they can all work together to bring Scrimgeour down.”
- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter 1 (The Dark Lord Ascending)

Det finns inget som säger Aurors kan alla motstå Imperius Curse - motstå det är känt att vara ganska svårt. Dessutom fick han Aurors under kontroll, men det är högst sannolikt att den mörka herren skulle se till att de var ute av vägen, eftersom han inte ville försöka få ministern att döda och misslyckas. När de försöker döda honom skulle de flesta av ministeriet vara på deras sida. Lupin berättar Harry efter att Scrimgeour är dödad att Death Eaters och Ministry of People har blivit faktiskt samma.

“Were they Death Eaters or Ministry people?’ interjected Hermione.

‘A mixture; but to all intents and purposes they’re the same thing now,’ said Lupin.”
- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter 11 (The Bribe)

Det spelar ingen roll att Scrimgeour skulle ha auktoritet över Auror-avdelningen. Han förlorade snabbt kontrollen av ministeriet. Den mörka Herren kontrollerade de flesta av sina anställda, som då inte längre skulle bry sig om att följa ministernas order. Han kunde inte utöva sin auktoritet över dem, och någon som försökte rädda honom skulle vara mycket överlägsen.

Det är möjligt att vissa, som Kingsley, försökte, men i slutändan misslyckades.

Kingsley kunde skicka en Patronus varning till Bill och Fleurs bröllop när Scrimgeour dödades. Det är möjligt att anledningen till att han visste det var att han var vid ministeriet vid den tiden. Om han var, kan han ha försökt rädda Scrimgeour, men blev slutligen misslyckad.

“Then the Patronus’s mouth opened wide and it spoke in the loud, deep, slow voice of Kingsley Shacklebolt.

‘The Ministry has fallen. Scrimgeour is dead. They are coming.”
- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter 8 (The Wedding)

Det kan verkligen ha varit ett räddningstest - bara inte en framgångsrik.

    
svaret ges 29.08.2018 07:40
2

Det finns flera lokaler för denna fråga:

  • Scrimgeour fångades och rymdes i fångenskap tillräckligt länge för att det skulle ha varit ett försök att rädda.

Det här är inte nödvändigtvis vad som hände. Från Voldemorts möte med Death Eaters i början av Deathly Hallows verkar det som att hans plan var att långsamt ha Scrimgeour omgiven av Death Eaters och sedan gå in för snabbdrottningen:

“It is a start,” said Voldemort. “But Thicknesse is only one man. Scrimgeour must be surrounded by our people before I act. One failed attempt on the Minister’s life will set me back a long way.”

Detta kan indikera att de helt enkelt dödade Scrimgeour på plats och det fanns ingen tid för några försök att rädda.

Lupin berättar dock senare i boken om ett rykte som Mr. Weasley hörde:

Arthur heard a rumor that they tried to torture your whereabouts out of Scrimgeour before they killed him; if it’s true, he didn’t give you away.”

Vi vet inte om ryktet är sant, och även om det var sant, kunde "tortur" helt enkelt ha varit några minuter av Cruciatus-förbannelsen, varefter Voldemort gav upp att utvinna information från honom och bara dödade honom. Således finns det fortfarande möjligheten att det inte fanns en tillräckligt stor tidsram för att det ska bli en räddning.

  • Det var fortfarande tillräckligt med aurorer kvar för att montera en räddningsoperation.

Det här är inte nödvändigtvis sant. Vid den här tiden hade Voldemort redan infiltrerat mycket av ministeriet. I mötet med Death Eaters är det även ett slags underförstått att Auror Office inte längre är ett hot:

“If he has been Confunded, naturally he is certain,” said Snape. “I assure you, Yaxley, the Auror Office will play no further part in the protection of Harry Potter. The Order believes that we have infiltrated the Ministry.”

“The Order’s got one thing right, then, eh?” said a squat man sitting a short distance from Yaxley; he gave a wheezy giggle that was echoed here and there along the table.

Detta visar oss att Order misstänkte att även Auror Office hade blivit komprometterad, och Death Eaters bekräftar att detta är sant. Således kan det inte ha varit ett lag av aurorer som inte ligger under Voldemorts kontroll kvar för att försöka rädda Scrimgeour.

  • Aurorer kan kasta av Imperius Curse.

Detta är inte heller nödvändigtvis sant. Som Barty Crouch Jr. i ledet av professor Moody sade i Goblet of Fire :

“The Imperius Curse can be fought, and I’ll be teaching you how, but it takes real strength of character, and not everyone’s got it. Better avoid being hit with it if you can.

Det är så mycket möjligt att aurorer (vissa av dem åtminstone) inte kan kasta av Imperius Curse.

  • Auroravdelningen är elitavdelningen i hela magiministeriet.

Det här är förmodligen sant. Minst Ron verkar tänka så:

“Well, it’d be cool to be an Auror,” said Ron in an offhand voice.

“Yeah, it would,” said Harry fervently.

“But they’re, like, the elite,” said Ron. “You’ve got to be really good. What about you, Hermione?”

  • Auroravdelningen är under befäl av magisterministern.

I den meningen att han är den topprankande tjänsteman i byrån som de är en del av, är de under hans befäl; Det betyder emellertid inte nödvändigtvis att de är direkt under hans befogenhet på ett dagligt sätt. Det finns en chef för Auroravdelningen för det. Morevoer, även om ministern skulle kunna beordra aurorerna, skulle det inte hjälpa till här eftersom du frågar om en situation där ministern var i fångenskap, med förmodligen ingen möjlighet att kontakta lurarna.

Sammanfattningsvis vet vi inte om Scrimgeour ens varat i fångenskap under någon tid, vet vi inte om det fanns en fungerande Auroravdelning (inte kontrollerad av Voldemort) vid den tiden, vi don ' t vet att aurorer kan kasta av Imperius Curse, och vi vet inte att Scrimgeour hade tillgång till befaller dem. Kort sagt, vi har ingen information som skulle stödja möjligheten till räddningsaktion.

    
svaret ges 29.08.2018 03:51