Varför var förlorarna framgångsrika men oförmåga?

6

I Det , av Stephen King, skilde alla förlorare efter 1958 och växte upp för att få framgångsrika liv. Men de fick reda på att alla inte kunde tänka barn.

Varför? Var det Det gör, eller gör Andras? Vad var syftet med det?

    
uppsättning BlueMoon93 03.03.2018 16:20

1 svar

9

De växte inte fullt ut. Kraften som förde dem tillsammans sommaren 1958 ville att de skulle döda det. De försökte men uppgiften lämnades oavslutad.

Saker som knyter dem till sin barndom är uppenbara i sitt vuxna liv: Bev lider nu hemmissbruk från sin man snarare än sin far; Eddie har gift sig med en kvinna som mycket liknar sin mamma; Richie är fortfarande joker, Bill skriver om sin barndom (om han kommer ihåg det eller inte). Ben har kasta sin barndom som vikt, men hans andra intresse för strukturer (formen på Derry-biblioteket, rökshålets struktur, dammen) har förvandlats till en karriär inom arkitektur. Stan och hans fru har försökt att starta en familj. Ben är singel (väntar på Bev), liksom Richie och Mike.

När det har skickats ordentligt, gifter Ben och Bev och väntar ett barn. I miniserierna berättar Mike detta med "en annan förbannelse bruten". Det är en bekräftelse på att det är riktigt dött.

Bristen på Losers Club-barn gör det också lättare för huvudpersonerna att återvända till Derry. Deras starkaste vänskap är de smidda i Derry och deras band med resten av världen är inte lika starka. Om någon av dem hade sina egna barn skulle de vara mindre benägna att återvända till Derry på grundval av ett barndomslöfte.

    
svaret ges 04.03.2018 22:04