Skulle en icke-mänsklig Xenomorph-avkomma vara drottning?

3

Efter att drottningen dör i "Alien vs Predator" -spelet, blir prov 6 den nya drottningen eftersom hon är den starkaste levande kvinnan kvar i området, om jag är rätt. Min fråga är: Vad händer om den enda kvinnan kvar var en Predator-Xenomorph eller en djur-Xenomorph, som i Alien 3 ? Skulle det producera olika facehuggers, eller bara lyckas vara ännu mer skrämmande?

    
uppsättning Lord Apricot 06.02.2013 02:10

3 svar

1

Jag tror att icke-mänskliga Xenomorph-drottningar skulle kunna producera farligare avkommor, särskilt när det gäller PredAlien.

Jag tar hänsyn till deras mer kraftfulla natur. Hybriden från AVPR manglade att utplåna en hel Predator jaktfest, för att inte tala om flera människor innan den blev dödad.

Så jag tror att svaret är ja, och de skulle göra ännu mer dödliga critters än mänsklig-baserad Xenomorph spawn.

    
svaret ges 18.03.2013 18:51
0

Beroende på det speciella märket av kanon du prenumererar på, har Xenomorphs absolut ingen bias för att reproducera med människor över andra arter, de är helt enkelt det vanligaste bytet av rätt massa som ses i berättelserna (andra varelser som används inkluderar kor , Dogs, Yaut'ja och en hilariously bred menagerie i serierna)

Så, med tanke på att rena stam Xenomorphs inte är specifikt födda av människor, skulle jag säga att det inte finns anledning att du inte kunde få en drottning från en annan art.

Jag skulle också förvänta mig att eftersom de stammar vi ser är alla mänskliga födda, inklusive deras drottning, skulle vi troligen se en annan mängd xenomorph queen i fyndet.

    
svaret ges 16.04.2018 18:05
0

Baserat på ett av videospel, Alien vs Predator: Extinction, för att göra en drottning, läggs ett speciellt ansikte hugger. Det ansiktet hugger kommer att göra en renrasad praetorian oavsett vad värden var. Om drottningen dör, kommer en av praetorierna att ta sin plats.

Om detta är kanoniskt eller bara förnuftigt för det här spelet är upp till debatt.

    
svaret ges 16.04.2018 19:18