Varför skulle du vilja bli cheerleader?

Oavsett om du går i gymnasiet, college eller tittar på proffsen, finns det flera skäl till varför tanken på att bli cheerleader kan vara attraktiv. Du kanske tror att positionen kommer med omedelbar popularitet, eller så kanske du har intrycket av att din tillgång till fotbollsspelare eller andra idrottare kommer att se till att du har gott om datum. Eller du kanske bara tror att du kommer att se fantastiskt ut i en kort kjol. Oavsett dina skäl, låt dig inte vilseledas av stereotyperna. Enkelt och enkelt - cheerleading är hårt arbete.

Cheerleading har många ansvarsområden, och du borde nog inte slösa bort din tid på att prova om du inte är redo att göra ett åtagande. Här är några saker som går hand i hand med att vara en cheerleader som du kanske vill överväga.

Det finns ett betydande tidsåtagande

Cheerleading är så mycket mer än bara att gå ut på fältet eller banan några timmar på speldagen. Som cheerleader kan du planera att spendera många timmar på att träna. Lägg till de timmar du behöver för insamling, pep-möten, tävlingar och föreställningar, och det är lätt att se att denna sport kan vara mycket tidskrävande. Faktum är att du kanske inte kan förbinda dig till det och hålla ner ett deltidsjobb också om du jobbar dig igenom skolan.

Cheerleading kostar pengar

Uniformer, skor, accessoarer, läger och kliniker kostar alla pengar - ibland mycket av det. Vissa kostnader kan kompenseras av insamlingar, men chansen är att du blir ombedd att investera och bidra till en del av dessa kostnader, så var beredd att komma ur fickan åtminstone lite.

Du blir en förebild

Cheerleaders ses upp till av sina kamrater, men också av små barn som strävar efter att någon gång vara i dessa cheerleaders skor. Det är särskilt vanligt för yngre barn att sätta dig på en piedestal, och du kan inte ta det för givet. Du förväntas behålla goda betyg och vara ett gott exempel för resten av studentgruppen. Om du inte kan leva upp till dessa förväntningar eller inte gillar den granskning som du kommer att vara under på grund av din position, bör du definitivt ompröva ditt beslut att prova.

Cheerleading kräver en stark arbetsetik

Cheerleading är lika mycket en mental utmaning som det är fysiskt. Det kommer inte bara ställa många krav på din kropp. Det kommer också att utmana ditt sätt att tänka. Du blir en del av en grupp som strävar efter att tänka och agera som en. Du lär dig att tänka på laget först och basera dina beslut på vad som är bäst för alla. Din grupp blir din andra familj. Även om du kanske inte håller med dem ibland, kommer det att finnas tider när du måste kompromissa.

Cheerleading är mer än att skrika på sidan och skaka dina pom-poms. Det är ett engagemang, ett engagemang och en attityd. Det kommer att förändra ditt liv på många sätt, men alla som någonsin har varit en cheerleader kan intyga att det är värt det.