What skulle hända om jag inte klarade på min nya datorskiva?

0

Jag fick precis detta för att göra en dator skrivbord, den är gjord av bambu och det är 74in x 40in x 1.5in

Jag lade till ett tangentbordsfack under det så att mitt tangentbord + mus inte ligger ovanpå det

Eftersom det är stort kanske jag vid något tillfälle kan placera tallrik eller skål (att äta) medan du tittar på en video. Jag ser detta scenario som det enda fallet där det skulle vara bra att få en avslutning.

Annars skulle det bara hålla övervakning / telefon / papper / penna / etc.

Om jag måste göra en finish vill jag göra något enkelt / snabbt eftersom jag inte har något verktyg och det går inte lätt att flytta det utan att sätta det ordentligt eller sätta lite "toxisk produkt"

Så vad kan hända om jag inte klarar det och om jag behöver klara av det, vad är den enklaste metoden och vilken produkt?

    
uppsättning Fredou 15.09.2018 01:06

1 svar

1

Inget katastrofalt kommer att hända om du inte slutar din skrivbordstopp. Jag ser massor av gamla oavslutade bänkskivor och hyllor på jobbet, de är inte snygga som gamla möbler, men de jobbar fortfarande bra.

Det kommer att vara svårare att hålla rena - lacken på träet håller smuts, scuffs, märken från att sjunka i träet och gör dem lättare att torka upp. Finisher skyddar också mot vatten och solljus, men det är mer en fråga utomhus.

Det finns alla slags sätt att klara trä, vissa är väldigt enkla och enkla, inga verktyg eller oljor behövs, och några involverar inte några obehagliga rök. Du kan bara torka ner den med en olja - några av dessa har mycket lite lukt, vissa har även en fin citruslukt. Om du vill försegla det, klistra in vax är billigt, ingen lukt, tar bara lite armbågsfett att applicera.

    
svaret ges 15.09.2018 12:34