How stor skulle en Strixs vingspets vara?

1

Jag är typ av enamored med Strix rasen från Pathfinder-boken, Avancerade raser och jag försöker lista ut hur stor en genomsnittlig hane vinge spänner skulle vara.

Jag tror att använda Warren Worthington III som referens skulle kunna vara till hjälp - jag kunde inte hitta hans vinge span var som helst på nätet, men det verkar vara att varje vinge är 7-9 'lång och kanske 4-5 bred baserat på comaprison till sin 6'-höjd.

Anser du att det skulle vara säkert att uppskatta att varje Strix har en vingspets från 16-21 'från tips till tips? Om inte, vad är deras vinge?

    
uppsättning Ev- 02.07.2014 14:17

1 svar

1

Det är typ av godtyckligt. Varför vill du veta?

Eyeballing en fiktiv fågelman är säkert ett giltigt sätt att gå för det mesta. Du kommer inte få ett exakt och konsekvent tal eftersom artisterna bara går med "vad som ser ut i den här situationen". Men du får ett grovt tal som ger en fin look.

Den här webbplatsen gör ett giss baserat på vikten: Wingspan förhållandet mellan flera fåglar, och kommer upp med 6,7 meter. Det finns andra faktorer som inte beaktas, men det är osannolikt att de inte är viktiga.

Den Pathfinder Wiki föreslår en liten 12-fots vingspets. Detta ser ut att vara bara något mindre än vingepanelen på bilden för wikien. Kanske de betydde 12-fots vingar ? Det skulle ge en spänning på 24 meter ... Men vara mycket större än vingarna på wikisidan.

Mekaniskt , oavsett hur stor en Strixs vingar är, är den fortfarande en medelstora varelse. Det betyder att det upptar en enda 5'x5'x5 'kub på slagfältet och har en räckvidd på 5'.

    
svaret ges 02.07.2014 15:10