How kan 1 bärkudde vara knuten till 1 kontrollerad resväska, så att 1 hand kan dra båda?

5

I stället för att dra 1 dragkedja (t.ex. följande 55 cm Spinner av Samsonite) och 1 fullstorlek (30 ") resväska separat, en med varje hand, hur kan överföringen fästas eller fästas på kontrollerad resväska, för att underlätta att dra med ena handen och frigöra den andra handen?

Enmöjlighetärattköpa Bagageuppsättningar som används av flygbesättningen men jag vill inte spendera extra pengar att göra detta när jag redan har många resväskor.

    
uppsättning Greek - Area 51 Proposal 17.09.2016 02:29

2 svar

7

Jag har använt nylon kompressionsremmar (som du lägger på en sovsäck i en ryggsäck med). Jag springer remmen genom den mindre resväskans handtag (men håll handtaget nedtryckt inuti resväskan), och dra sedan bandet runt handtaget på den större resväskan. Jag spänner bandet för att klämma upp påsarna och borta går jag. Det här fungerar för rullarväskor, liksom stora rullväxelväskor (även om jag hade en andra rem i mittpunkten för riktigt stora duffel).

Det är väldigt lätt att hantera för skannrar eller checka in, bara släpp det stora resväskans handtag och bandet kommer fri, med bära på väskan.

    
svaret ges 17.09.2016 02:51
6

Tillverkare som specifikt marknadsför flygpersonal, som Travelpro, kommer ofta att innehålla kroken med påsen. Den är integrerad i produkten och avtagbar från ett fast montage.

Det är sannolikt vad flygvärdaren på bilden ovan använder. *

Du kan också köpa liknande enheter som fäster på handtaget. Här är ett exempel: Travelon Lägg till ett påseband

Du kan hitta andra liknande produkter genom att söka på "bagagekrok" eller "bagagerem".

* Jag är medveten om att den större väskan inte är en Travelpro men den här funktionen är inte exklusiv för dem.

    
svaret ges 17.09.2016 05:57