Ta en kostym och få biljett till spelspel till ”låt oss göra en affär”

Den nya tv-spelshowen "Let's Make a Deal" är den senaste reinkarnationen av det klassiska Monty Hall-programmet som ursprungligen sändes på 1960-talet. Den nya värden är ingen ringare än Wayne Brady, med tillkännagivaren Jonathan Mangum och modellen Tiffany Coyne som leder showen. Men om du vill se ett avsnitt inspelat live i Los Angeles-studion för en chans att vara tävlande på showen, är allt du behöver göra att ansöka om biljetter!

Showen tejpar på Sunset Bronson Studios i Hollywood. För att vara på väg att bli tävlande måste du först skaffa biljetter för att delta i en tejpning. Deltagare väljs bland publiken och varje show rymmer totalt 190 personer som vanligtvis är klädda i kostym.

Hur får man biljetter

Biljetter kan beställas gratis från publiken på kameran. Datum publiceras två månader i förväg, och om ditt valda datum är fullt kan du sätta dig själv på en väntelista för "Let's Make a Deal" -biljetter.

Tejpdatum är vanligtvis på onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Två timmars långa episoder spelas in på varje datum, en klockan 10 och den andra klockan 30 Observera att veckotiderna och dagarna kan ändras, så se till att du tittar på publiken på kameran för att vara säker att showen faktiskt spelas in den dag och tid som du vill ha biljetter till.

När du har fått dina "Let's Make a Deal" -biljetter kan du njuta av det! Väntområdet har en fotobås, matbil, kafé och en presentbutik där du kan köpa märkesvaror. Om du har glömt din dräkt kan du till och med hyra eller köpa en där, men vi rekommenderar att du dyker upp med din dräkt redan på plats.

Hur deltagare väljs

Deltagare väljs från poolen av publikmedlemmar, så här är några saker att tänka på om du vill spela spelet på TV. Du måste ta med dig ett foto-ID och vara beredd att fylla i ett ansöknings- och inspelningsformulär (detta gäller även om du inte är vald för showen så att din bild kan visas på TV). Dräkter uppmuntras också starkt - särskilt originella. Att klä sig ut som ett spöke eller något annat mycket vanligt kommer inte troligen att du blir vald. Slutligen måste du vara 21 år och äldre för att vara tävlande.

När du går in i studioens väntrum har du en chans att ange att du är intresserad av att bli tävlande. Vid den tiden måste du göra en serie korta intervjuer där du berättar castingpersonalen lite om dig själv, fyll i lämpliga formulär och gör ett kort videotest för att se hur du ser ut på film. Efter det kan du ta plats och hålla fingrarna korsade! Kom ihåg, om det finns något riktigt intressant med dig, din kostym, anledningen till att du är i Los Angeles eller något annat som sticker ut, nämn det. Du måste vara minnesvärd för att ha en chans att spela spelet.

Enligt litteraturen från showen är dina odds för att vara en tävlande 1 av 18. Dessa är extremt bra odds för en spelshow, så var noga med att få de biljetterna och prova lyckan!