Vilken färgad strimlad kokosnöt dyker upp i brownies?

4

Mina kollegor vill att jag ska göra faux "special" brownies. Kraven är att browniesna ser delen och smakar fortfarande bra men har inga faktiska "örter" i dem. Min första tanke var krossad torkad mynta löv. Vi kom också med färgad kokosnöt. Jag ska prova mintbladen, men kommer matfärgningen att hålla upp på kokosnoten i browniesna? Eller skulle jag bättre kunna blanda odöd kokosnöt i brownie med lite färgad kokosnöt lätt blandad på toppen? Eller finns det några andra förslag jag kan använda? Jag tänkte också på kattnyp men det verkar inte som att det skulle smaka bra.

(Jag använder kod bara om jag inte kan uttrycka det riktiga ordet. LOL)

    
uppsättning Brooke 30.10.2014 19:50

3 svar

2

Tack rumtscho. Jag var inte säker på om jag skulle posta som ett svar eller en redigering. Jag har redigerat för att ta bort svar och placera här.

Uppdatering: Jag slutade göra två brownies. En 8X8-pan med 6 påsar mintte omrördes i den. Det gav av en mycket jordig (och minty) lukt och har en mycket jordig / herby smak (och minty också). Jag tvivlar på att jag ska göra minterna igen. Den andra var en 9X13-pan med 2/3 av en väska med strimlad kokosfärgad grön. Jag lade kokosnoten i en skål och använde gelmatfärgning. Jag har inte ett stort urval av färger, så jag använde grön med en brunt brun. Jag kunde ha använt lite mer brun så grön var inte så ljus. Jag blandade den i kokosnöt och blandade sedan mest av det i smeten. Resten gick på toppen och svängde lätt in i smeten. Effekten var riktigt bra och otroligt färgade inte färgen in i browniesna. När du biter in i dem behåller kokosnoten sin gröna färg. Jag hade ingen vit choklad för att prova den gröna vita chokladidean, men kanske nästa gång. :)

    
svaret ges 31.10.2014 19:17
0

Avlägsnade ytterligare kommentarer ur ett överflöd av försiktighet och respekt, baserat på kommentar ovan.

Jag skulle försöka torkade och hackad mynta i blondiner (t.ex. KAF-recept ), som kan smaka och se bra ut. Färsk mint kan vara för stringent.

    
svaret ges 30.10.2014 22:08
0

Jag föreslår att färglägga vit chokladgrön. Smält det och tillsätt grön matfärgning, svalna sedan igen och bryt den i marker. Lägg till brownies och du bör få den önskade effekten av brownies flecked med grönt. Om du vill lägga till extra smak kan du lägga till ett par droppar pepparmintolja till chokladet också.

    
svaret ges 30.10.2014 22:25