Kan jag boka Uber utan ett SIM-kort?

2

Jag vill använda Uber att resa från flygplatserna i Rom, Zürich och Amsterdam till mitt boende. Jag kommer inte ha ett SIM-kort, men vill boka Uber-bilar. är det möjligt? Finns det wifi på flygplatser i Rom, Amsterdam och Zürich? Och när jag har bokat min Uber, men har inte wifi efter att ha lämnat flygplatsen, hur hittar vi varandra?

    
uppsättning Ker L-M 01.04.2017 02:02

2 svar

2

Uber kommer att säga var du måste vänta. Du kommer också att veta förarens namn och bilen. När du frågar är dessa uppgifter tillräckligt. Jag frågade redan en Uber på flygplatsen och veta var jag måste vänta, jag har varit där tills min Uber anländer. Det fungerar väldigt bra. Kom ihåg att föraren kommer att känna ditt namn och de kommer att fråga när de kommer fram. Så, du behöver internet tillgång bara för att fråga, och kan vara en wifi-anslutning. Jag har varit i Chicago under 10 dagar och jag använde detta tillvägagångssätt.

    
svaret ges 01.04.2017 03:54
0

Jag tror att jag senare, men bara delar. Egentligen kan du, om du redan har ett konto och en internetanslutning. Jag brukade informera föraren om den exakta platsen och vissa landmärke (kafé osv) också informera jag inte har ett telefonnummer att ringa (annat än mitt roaming SIM-kort). Försökte flera gånger när jag reser till Indien eller Singapore.

    
svaret ges 22.05.2018 04:33