Utcovered Rå kött eller mjölk i kylskåp

3

Jag tror att skadan i att lämna rå kött upptäckt i kylskåpet är att fler bakterier kommer in, mer syre kommer in (orsakar snabbare bakterieförökning) och mer vatten kommer att fly undan (orsakar torrhet som förmodligen saktar bakterieförökning, men förhinder kött, så låt oss betrakta torrhet att vara dålig, jag gör inte nötkött ryckigt). Vänligen ignorera de stinkande luktarna som flyr; Tänk bara på kvaliteten på den ena avtäckta köttstycket efter att vi så småningom lagat det.

Hur mycket snabbare kommer maten att förstöra (procent, jämfört med samma kött som är inslaget i plastfolie)? Jag föreställer mig att kött med hud, som en hel kyckling, inte påverkas lika mycket som kött utan hud, som ett naket kycklingbröst, och det malda köttet skulle ske mest. Jag önskar att jag hade några uppgifter för att övertyga min rumskamrat för att täcka hans kött; finns det någon undersökning om detta? Fråga dig här för mjölk istället om det finns mer forskning för det.

    
uppsättning bobuhito 10.08.2013 05:24

3 svar

6

Det finns ingen praktisk skillnad i förstöringstid för inslagna versus oöppnade. Spoilage är en faktor ganska mycket av temperaturen, eftersom i praktiken alla livsmedel har närvarande patogener som kan uppfödas.

Om du antar att ditt kylskåp är fria från insekter, hundar och liknande makro-fauna, är förpackning att förhindra att lukt går från en mat till en annan, torkar eller tvärkontaminerar en mat av en annan genom dropp eller stänk. Nu, utanför av ett kylskåp, där myror, flugor och så vidare är rikliga, ger inslag också en fysisk barriär för att förhindra angrepp, men kylskåps kropp gör det redan.

I vissa sällsynta fall kan du i synnerhet önska att kyla ditt kött ouppfyllt: till exempel, efter att ha kalkat en kalkon, kyler den i 24 timmar oöppnad, tillåter huden att torka ut och ge ett mer sprött resultat.

    
svaret ges 10.08.2013 15:38
3

Bara ett halvt svar, men särskilt med kött, riskerar du verkligen att förorena andra saker i ditt kylskåp. Det är farligt av den anledningen ensam, så jag skulle inte ens bry mig om att köttet själv skämmer bort snabbare, eftersom jag skulle vara orolig över allt annat i kylskåpet.

    
svaret ges 10.08.2013 06:36
-2

Din initiala bedömning låter ganska död på. OFCOURSE-tätningsmedel kommer långsamt att förstöra. Din oro för bakterier och sådana som behöver syre för att uppfödas är säkert korrekt - för alla mikroorganismer, men de flesta.

Såvitt argunenten gjorde att bakterierna alltid finns internt i kött är det bara sant. För det första gör det en värld av skillnad om vi pratar om kokta eller råa kött.

När det gäller kokt kött antar du att det inte finns några levande bakterier och det när du har kokat det ordentligt. Det betyder att för att det ska förstöra, måste det utsättas för bakterier från den yttre miljön. Det finns många källor för att göra detta, hantera det, andas på det, siliva exponering för föroreningar i luften i allmänhet, exponering för andra livsmedelsprodukter etc.

så det är ganska tydligt att korrekt lagring som inte är öppen och utsatt kommer långsamt att förstöra, särskilt när du lägger till i syreffekten. som sagt, om du tvättar mat innan du förseglar det vill du verkligen prova det eftersom fukt är ganska katalysatorn för brödande mikroorganismer.

När det gäller rå kött som potentiellt innehåller levande bakterier och parasiter i den, gör köttet en ganska stor skillnad. Därför lagar vi grundligt kött och fjäderfä men inte nödvändigtvis nötkött.

snarare än att tro mig, eftersom andra tycks vara oense med vad jag just sagt, här är en ganska bra länk till professionella råd i frågan.

länk

    
svaret ges 24.11.2013 19:09