Problem med GFCI-uttag nyligen installerade

2

Jag hade 3 GFCI-uttag som nyligen installerats i mitt hem av en entreprenör och har nu några lampor som inte fungerar alls. Entreprenören sätter en i mitt kök, en i mina 2: a våningen badrum och en i min källare.

Lampan ovanför min kökshandfat skulle inte fungera, så en släkting som har gjort elektriska arbeten under många år tillbringade nästan 3 timmar som korrigerade utloppet i köket. Lampan ovanför diskbänken fungerar nu, men det finns en ljusbrytare i köket som slår på ett strålkastare på bakgården, och det fungerar inte alls. Det finns två taklampor på min tredje våning som alltid fungerade, men nu fungerar det inte alls. Jag har aldrig haft några problem tidigare med några lampor som inte fungerar och tror att problemet har att göra med att uttagen inte är ordentligt anslutna, särskilt eftersom den som min släkting tillbringade 3 timmar på att arbeta inte installerades korrekt.

Jag ringde entreprenören & förklarade situationen, men han säger att det faktum att lamporna nu inte fungerar alls har inget att göra med vad de gjorde. Jag skulle uppskatta lite insikt eller råd om vad orsaken till problemet kan vara.

    
uppsättning Janet Simpson 29.01.2015 21:45

2 svar

1

Vissa insikter och råd: anlita en elektriker för detta. Om du hade gjort det i början skulle du inte vara här och be om insikt och råd.

    
svaret ges 30.05.2015 19:38
0

Är det möjligt att några av uttagen var på 1/2 Switched Out Circuit? Det är också möjligt att strömkällan som känner av uttaget matar strömbrytaren till lamporna och inte på rätt sätt knackade på inkommande ström till LFC-sidan på GFCI. Lägga till en GFCI Bryter kontinuiteten för inkommande ström så att den måste röra sig genom behållaren mot kärlet som är en TAP-form av effekten. Se hur många ledningar som finns i GFCI-uttaget och kontrollera sidorna de är anslutna till, linje mot belastning. Lampor ska vara på linje. tripping GFCI bör inte göra ljus fungerar inte bara andra uttag.

    
svaret ges 29.01.2015 23:37