Is C-3POs halva silverben i originalfilmen eller var det en av de digitala förändringarna?

21

När jag tittade på den nya Blu-ray-versionen av Star Wars: Ett nytt hopp märkte jag C-3POs halv silverben. Jag såg den ursprungliga filmen på teatern många gånger och minns inte att se den innan. Är detta en av de förändringar som George Lucas gjorde för att konvertera filmen till digital, eller var hans nedre högra ben alltid silver?

    
uppsättning Janet Efthemiou 24.09.2011 06:39

3 svar

22

Silverbenet var definitivt där från början:

På omslaget till Stjärnan av Star Wars , ett 1977-skivalbum som presenterar en förkortad version av händelserna som beskrivs i filmen Star Wars, kan du tydligt se C-3POs halva silverben.

    
svaret ges 26.09.2011 18:02
10

Det var ursprungligen där, det är inte en digital förändring. Det har diskuterats av fans för ett tag , men om du inte kan lita på Yahoo! Svar , vem kan du lita på?

(För att sammanfatta min nu brutna länk: många människor argumenterade för hundratals sidor och bestämde att benet var ABSOLUT silver hela tiden och det var < strong> NO DOUBT Det var guld ursprungligen, och alla är verkligen arg på det.)

    
svaret ges 24.09.2011 15:17
5

Ja, i den ursprungliga Star Wars: Ett nytt hopp var nedre delen av C-3POs högerben alltid silver .

Jag tror att många som såg den första filmen inte kommer ihåg silverbenet kan hänföras till två saker:

  • Mycket av ökenscenerna där vi ser honom innebär bruna och gyllene bakgrunder att benet, som är reflekterande , skulle naturligtvis hämta toner från.

  • Eftersom den delen av honom är golden , och vi brukar visuellt spåra ansikten och torsos först, vårt minne och vår första uppmärksamhet hölls av golden -färgen.

  • svaret ges 23.07.2015 20:39