How kan jag placera luftkonditionering i en lägenhet som inte tillåter fönsterluftkonditioneringsapparater

0

Jag skulle så uppskatta ett svar på denna fråga. Jag flyttade nyligen till en lägenhet som inte har central luft och tillåter inte fönsterenheter. Jag bor i Los Angeles så det här kommer inte att vara "chill" så att säga. Anledningen till att jag flyttade in här var att det var en nödsituation som jag hittade en ny plats och (förutom att jag kan dö i värmen) är det väldigt trevligt. Byggnaden är från 1920-talet och det finns som en regel mot vad som sätts ut genom fönstren. Det är en konstig regel, men mina fönster möter gården så att det inte går någon snugg runt jag kan göra med fönstret. Jag vet att det förmodligen inte är något jag kan göra, men jag måste fråga. Det finns ett sovrum med två franska dörrar som leder till ett stort vardagsrum. Är det möjligt att få en luftkonditionering med ett rör och sätta röret genom de franska dörrarna och försegla det runt det? Jag vet att vardagsrummet blir väldigt varmt men om allt är förseglat kommer jag att kunna ha ett lite kallt sovrum för sommarmånaderna? Jag såg någon här inne sade att man skulle sätta röret ur dörren och i en hink med vatten så det kommer att förångas där men jag försöker inte explodera hela min byggnad haha. Elkostnaden är absolut ingen fråga så jag har det som går för mig, jag vet bara inte vad jag ska göra.

    
uppsättning Meagan Grainger 09.05.2018 07:27

4 svar

2

En bärbar luftkonditionering kan fungera för dig. Det behöver bli av med värmen genom ett 4 "rör som måste utesluta dörrarna på något sätt. Det kommer att finnas kondensat som kommer att gå in i en behållare som måste tömmas så ofta. Kanske kan du gömma 4 "röret.

    
svaret ges 09.05.2018 07:45
1

Har du ett badrum med utlopp?

Om så är fallet, skulle du inte kunna ansluta avgasröret från en mobil luftkonditionering till badrumsventilen?

Detta skulle helst vara en flyttbar anslutning så att du kan använda badrumsventilen när du använder badrummet för det avsedda ändamålet.

    
svaret ges 09.05.2018 10:11
0

Glöm ac och få en av de enheter som passerar luft genom en våt filt. De kan minska temperaturen med minst några grader, beroende på omgivande luftfuktighet.

    
svaret ges 09.05.2018 14:39
-1

Enligt en tråd här byggdes några lägenhetsbyggnader i vissa delar av landet med korta 3 "eller så diameter rör som tränger in i ytterväggarna och leder utåt. Jag tror att de ligger i den nedre halvan av innerväggen.

Möjligen var dessa ursprungligen för bärbara A / C-enheter eller var för avgasfläktar som skulle dra i sval luft genom öppna fönster, men dessa var inte en populär apparat och så kan de ha blivit pluggade och täckta inuti med något designelement . Se om din lägenhet har sådana öppningar.

Du kan närma sig förvaltningen av lägenheterna och fråga om att installera minisplit a / c-enheter med kondensationsenheten på en yttervägg.

EDIT Venta en bärbar luftkonditionering med en 6 tums slang genom ett 3 tums hål i väggen

    
svaret ges 09.05.2018 23:00