Hur man får filtrerade eller redigerade filmer och tv

Tv-väktare

TVGuardian® fungerar för TV-program och de flesta DVD-skivor. TVG® använder patenterad teknik från Principle Solutions, Inc. för att avkoda och övervaka den dolda texttexten som görs tillgänglig för hörselskadade. Varje ord kontrolleras mot en ordlista med mer än 150 stötande ord och fraser. När ett felaktigt ord eller en fras upptäcks stänger TVG® automatiskt av det stötande språket. Du kan till och med ställa in TVG® så att den visar den tysta frasen i textform, men utan de stötande orden. Nu även tillgängligt i HD.

Clearplay Inc.

Uppdatering: Inte längre tillgänglig.

ClearPlay Inc. utvecklar avancerad föräldrakontrollsteknik för elektroniska konsumentprodukter, inklusive DVD-spelare och inspelare, TV-apparater, kabel- och digitalboxar, digitala videobandspelare etc. Företagets första produkter gör det möjligt för konsumenter att se DVD-skivor, köpta eller hyrda via konventionella återförsäljare. , utan oönskat innehåll. Det ger konsumenterna möjlighet att hoppa över och stänga av grafiskt våld, sex, nakenhet och svordomar om de väljer. Att använda ClearPlay berör, ändrar eller ändrar inte DVD-skivan på något sätt. Tekniken kan också användas på kabel, satellit, PVR och video on demand.

För att använda ClearPlay måste du först köpa en ClearPlay-aktiverad DVD-spelare. Sedan kan du köpa ett abonnemang på ClearPlay och ladda ner filter för filmer som du äger eller vill hyra. Du kan välja filterinställningar efter vilket innehåll du vill hoppa över eller stänga av ljudet.

Köp eller hyra redigerade DVD-skivor

Uppdatering: Följande företag har upphört att erbjuda dessa förmåner till kunder på grund av ett rättsfall som slog fast att dessa ändringar stred mot integriteten hos de ursprungliga verken. CleanFlicks är dock fortfarande i branschen och erbjuder förhandsvisade familjefilmer för uthyrning.

Flera företag erbjuder redigerade DVD-skivor för köp eller uthyrning:

Cleanflicks

CleanFlicks erbjuder redigerade DVD-skivor för köp eller uthyrning. En CleanFlicks-redigerad DVD är en populär Hollywood-titel utan svordomar, grafiskt våld, nakenhet och sexuellt innehåll.

Familjeflix

Family Flix tar bort svordomar, nakenhet, extremt våld och sexuella situationer från filmer du äger eller vill köpa. Du kan skicka in DVD-skivor som du redan äger för att redigeras, eller köpa dem direkt från Family Flix.

Cleanfilms

Hyr eller köp familjeredigerade filmer. Familjeredigerade filmer är filmer som har redigerats för innehåll för att ta bort nakenhet och sexuella situationer, stötande språk och grafiskt våld.