Hur kan jag använda majsmjöl när jag gör pizza?

2

När jag gör pizzor sätter jag ner en massa majsmjöl på min träpizzaskal. Jag lägger sedan den formade degen på skalen (majsmjöl), lägg på påfyllningarna och släng den på en förvärmd sten i ugnen. Detta gör alltid en stor röra, eftersom majsmjölen glider av skalen med pizza och på ugnsbotten (där den då brinner). Det blir över disken och golvet. Ibland lägger jag inte tillräckligt ner på stenen och pizzan håller fast på skalen, så jag lyfter den sektionen och lägger till mer majsmjöl, som ibland leder till en stor hög majsmjöl som fastnat i skorpan.

När jag tar ut pizzaen ur ugnen, finns det mycket majsmjöl kvar på stenen, så det verkar som om jag använder för mycket. Detta relaterade svar indikerar att lösningen på pizza som sticker på skalen är (mer) majsmjöl, men det är inte mitt problem.

Finns det en bättre metod för att "applicera" majsmjöl på min pizzaskal och / eller degen själv för att göra mindre röra? Jag sprinkar majsmjölet på skalen försiktigt, så det mesta av röra sker under överföringen från skal till sten och rygg. Jag brukar använda Quaker yellow cornmeal , om det gör skillnad.

    
uppsättning mmathis 07.05.2018 20:16

4 svar

3

När jag började göra pizza hemma, försökte jag majsmjöl sedan försökte semolina. Varken arbetat till min nöjdhet

Trots att Reynolds parchmentpapper säger "Ovnen SAFE till 420 grader F" testade jag den vid 550deg F i 30 minuter vid 550 grader F (den högsta temperaturen min min ugn kan ställas in) på en uppvärmd pizza sten med en 10 "gjutjärnspanna ovanpå. Pergamentet blev en ljusbrun, det fanns ingen eld och strukturstyrkan påminde (jag drog på papperet för att slänga 4 + pundsspisen tillbaka på min skal utan att det rivit)

Jag slutade använda majsmjöl eller semolina från det ögonblicket. Ingen mer pizza röra i ugnen

    
svaret ges 08.05.2018 18:49
1

Pro tips: Jag använder pergamentpapper istället för majsmjöl.

  • Låt din sten värma i en timme
  • Rulla ut degen
  • Lägg en bit av pergamentpapper på skalen, tillräckligt stor för att komma mellan din sten och paj
  • Placera pajen på stenen med pergamentpapperet fortfarande under
  • Koka
  • Vinters middag
svaret ges 09.05.2018 23:54
1

Jag använder en majsmjöl och mjölblandning. Mjölet hjälper väsentligt med fukt och förhindrar att hålla fast medan majsmjölet ger en bättre glida . Id säger vårt förhållande (vilket jag eyeball) är ungefär 50/50 eller 60/40 mjöl / majsmjöl. Jag har definitivt märkt om blandningen är för stark majsmjölk, då krävs det att man fyller ihop, slösas med stora kväve i ugnen (som scorch), på skalen, på bordet och på golvet.

    
svaret ges 09.05.2018 23:20
0

Jag brukade använda majsmjöl men jag har funnit att semolina mjöl fungerar bättre. Du kan använda lite mindre och det är mindre sannolikt att bränna.

    
svaret ges 07.05.2018 21:25