Varför antog Voldemort att ingen visste om rum med dolda saker?

74

Voldemort gömde en av hans Horcruxes inuti Hogwarts. Det verkade vara beroende av säkerhet genom dunkelhet för att skydda den. Men som vi vet var det inte så säkert eftersom det inte var så dumt - Harry Potter visste om rummet för dolda saker.

Min fråga är hur Rowling beskriver dessa tips på att Riddle hade ett antagande om att få få människor någonsin skulle snubbla över det rummet. VARFÖR ???

Först visar vi Harrys teori om vad Voldemort tänkte, hur och varför:

Här är Harry som förstår Voldemorts tänkande i HP7 när han kom fram till var Diadem var (djärv betoning min):

Tom Riddle, who confided in no one and operated alone, might have been arrogant enough to assume that he, and only he, had penetrated the deepest mysteries of Hogwarts Castle. Of course, Dumbledore and Flitwick, those model pupils, had never set foot in that particular place, but he, Harry, had strayed off the beaten track in his time at school – here at least was a secret area he and Voldemort knew, that Dumbledore had never discovered –

... och senare, med Harry förklarar platsen till Ron / Hermione:

“He hid it exactly where I had my old Potions book, where everyone’s been hiding stuff for centuries. He thought he was the only one to find it. Come on.”

“And he never realized anyone could get in?” said Ron, his voice echoing in the silence. “He thought he was the only one,” said Harry.

.

Men från tillgängliga bevis verkar det vara ett helt felaktigt antagande, även vid Voldemorts tid .

Låt oss undersöka det senaste citatet igen, med betoning på annan tillgänglig information:

“He hid it exactly where I had my old Potions book, where everyone’s been hiding stuff for centuries.” ...

...

“And he never realized anyone could get in?” said Ron, his voice echoing in the silence. “He thought he was the only one,” said Harry. “Too bad for him I’ve had to hide stuff in my time... this way,” he added. “I think it’s down here... “

They sped off up adjacent aisles; Harry could hear the others’ footsteps echoing through the towering piles of junk, of bottles, hats, crates, chairs, books, weapons, broomsticks, bats...

.

OK, så om det inte finns en lastbil (eller tågbelastning av beskrivningen) i det rummet, är inte enda rimlig slutsats: "rummet är ett ganska populärt resmål med massor av människor som har hittat sig där tidigare, och därmed troligt, gott om vem som kommer i framtiden "?

Det spelar ingen roll vad din arrogansnivå är, bevisen tycks bara peka på en slutsats. Det är ganska bra som en plats att tillfälligt begrava din smuts, så lärare kommer inte att märka dig för dina missgärningar, men detta är INTE platsen att gömma något som du vill ha permanent säker!

Så varför gjorde Voldemort ett sådant moroniskt misstag?

    
uppsättning DVK-on-Ahch-To 09.01.2012 01:26

13 svar

62

Det är kravet. Voldemort krävde ett rum för att dölja sitt föremål. Var bättre att gömma ett litet, rimligt nondescript-objekt än i en hög med skräp? Om inte då är det möjligt när han gömde det, det var inte fullt av skräp; Harry krävde ett rum fullt av alla de små, otaliga saker som kan ha varit diademen. Ja, han visste vad det var men kanske inte särskilt nog för att uttrycka det.

Rummet har också en vana att överdriva saker, som när Dumbledore behöver loo och hittar tiotals kammare där, när man skulle göra det:

"Only this morning, for instance, I took a wrong turning on the way to the bathroom and found myself in a beautifully proportioned room I have never seen before, containing a really rather magnificent collection of chamber pots. When I went back to investigate more closely, I discovered that the room had vanished. But I must keep an eye out for it. Possibly it is only accessible at five-thirty in the morning. Or it may only appear at the quarter moon - or when the seeker has an exceptionally full bladder."

~ Julkula, eldkula,

    
svaret ges 09.01.2012 03:22
28
Det är ett pebble-on-the-beach-tillvägagångssätt - hur många människor ska hitta på rummet, vet att det finns en diadem där det är viktigt (och vet vad en diadem är, för den delen) kunna hitta den och förstöra den? Voldemort åberopade att han inte var någon, åtminstone fram till en sådan tid som han var kraftfull nog att inte vara störd.

Och kom ihåg att det inte är detsamma som att hitta rummet för dolda saker. Att hitta RoR är en utmaning, men att hitta som RoHT - tillförlitligt, så att du kan komma tillbaka till det - var en i en miljon chans.

Och @OghmaOsiris - det faktum att tre skolbarn motsatte sig Voldemort flera gånger är en av suspensionerna av misstro som krävs för serien.

    
svaret ges 09.01.2012 10:49
20

Jag tror att Voldemorts arrogans har att ingå i ekvationen. Voldemort trodde verkligen att han var den enda personen som upptäckte Room of Hidden Things / RoR / CaGR, om det verkar logiskt eller inte. Efter att ha släppt Gringotts och hoppat av draken i sjön finner han sig inuti Voldemorts huvud, som kan läsa Voldemorts tankar om Horcruxes:

[Voldemort] As for the school: he alone knew where in Hogwarts he had stowed the Horcrux, because he alone had plumbed the deepest secrets of that place ...

And Hogwarts ... but he knew that his Horcrux there was safe, it would be impossible for Potter to enter Hogsmeade without detection, let alone the school. Nevertheless, it would be prudent to alert Snape to the fact that the boy might try to re-enter the castle ...

Deathly Hallows - Page 444 - British Hardcover

Harry says, "He thinks the Hogwarts one is safest, because Snape’s there, because it’ll be so hard not to be seen getting in, I think he’ll check that one last, but he could still be there within hours –'

Jag tror också att Voldemort var emotionellt tvungen att gömma åtminstone en Horcrux i Hogwarts. Hogwarts - inte till skillnad från Harry - var den enda platsen Tom Riddle / Voldemort någonsin ansett som ett hem. Med tanke på hans benägenhet att fästa saker (Hogwarts, Founders-objekt, ormen Nagini) snarare än människor, är det meningsfullt att 1) han skulle vilja gömma en Horcrux på den plats som han ansåg hemma och 2) på grund av hans känslomässiga vidhäftning till Hogwarts, kunde han mycket väl trodde att slottet själv hävdade honom som sin ultimata mästare. Om så är fallet, då förstås hade ingen annan upptäckt Room of Hidden Things, eftersom Hogwarts tillhörde Voldemort (i hans sinne) och Voldemort ensam. Det här är en förvrängd känsla av rättighet, oförmågan att se andra som jämställd (se människor som oskaddad för att uppnå den höga magiska kraften som han själv hade) och inte kunna föreställa sig att någon annan trollkarl än han själv skulle kunna upptäcka eller träna hemligheterna inom slottet. För att svara på frågan var orsaken till att Voldemort gjorde ett sådant moroniskt misstag när han lämnade diadem Horcrux i huvudsak i vanligt perspektiv, eftersom hans tänkande är förvrängt och skevt - för han känner inte igen någon som en intellektuell lika eller någon att lära av tror redan att han vet allt - och är full av logiska och tänkande fel.) Voldemort underskattar återigen det som han inte värdesätter och det är så mycket att han inte uppskattar att hans uppfattning om världen är myopisk, obalanserad , och inte reflekterande av verkligheten.

    
svaret ges 11.01.2012 02:44
11
Voldemort visste att andra människor visste om rummet, han måste ha, med tanke på att det är skrivet i boken Hogwarts historia, som Hermione påpekar. Han visste det här, och så använde rummet för att dölja horcruxen. Liksom någon som sagt tidigare, hur många människor kommer att hitta ett behov av oavsiktligt, hitta oavsiktligt diademen och oavsiktligt förstöra den? Inte många, gissar jag.

Som Cho påpekar, har diademen gått vilse i århundraden, och ingen levande person har sett det (vilket inte är tekniskt korrekt, som Voldemort hade sett det, men ändå ...). Det betyder att även om någon såg det, skulle de inte tro att det var den förlorade diademen.

Det kan hända att "lastbilens last" av saker i rummet inte nödvändigtvis har dolts av studenter. Någon behöver en plats för att dölja sina saker, du kommer knappast att visa ett vanligt rum med ingenting för att dölja föremålet. Alla andra objekt har antagligen skapats av rummet för att hjälpa studenten att dölja föremålet.

    
svaret ges 12.01.2012 20:40
6

Den enkla förklaringen är att människor kan snubbla in i rummet (som Dumbledore gjorde) utan att veta vad det var och hur man kom tillbaka. Så, Voldemort kanske har trott det ja, folk kan komma in här, men bara av misstag Jag är den enda som kan komma in efter vilja. Om Dobby faktiskt inte hade berättat för Harry om detta, skulle ingen annan människa i universum ha känt till rummet, och det hade varit säkert.

Även om någon går in i rummet kommer chansen att de kommer att känna igen diademen som något betydelsefullt ganska försumbar. (Eller även om de vet om det, är det ganska svårt att hitta det i ett rum fullt av skräp.)

Du kan ringa den här typen av saker, säkerhet genom dunkelhet. Voldemort verkar följa samma princip som fängelsehålan i den första boken, använda så många olika typer av säkerhet som möjligt, så att även en stark trollkarl som Dumbledore inte kan hitta och förstöra varje.

    
svaret ges 09.01.2012 07:17
6

Glöm inte att stolthet är Voldemorts dödliga fel. Han har en mycket uppblåst åsikt av sig själv och kan inte tänka sig att någon är smartare (eller till och med lika smart) än han själv. Även trots bevisen (han hittade rummet och det finns bevis som andra använde det framför honom) vill Voldemort inte tro att andra kanske har sin kunskap och förmåga.

    
svaret ges 09.01.2012 18:46
6

why did Voldemort make such a moronic mistake?

Det hade nog varit ett moroniskt misstag inte för att dölja en av hans horcruxes där.

Han behövde dölja många horcruxes, och de behövde vara unika gömställen. Hogwarts är en av de säkraste platserna i Wizarding World. Tillgång till rum med krav är inte känt. Möjligheten att upprepade gånger få tillgång till Room of Hidden Things är ännu mindre sannolikt. Om du råkar komma över allt detta måste du nästan bokstavligen hitta en nål i en höstack, och det förutsätter att du vet vad horcrux faktiskt är och ser ut.

Voldemort behöll sitt ägande av många horcruxer en hemlighet och det hade säkert varit osannolikt att någon kunde upptäcka att en av dem var Ravenclaw's diadem, eftersom Voldemort gjorde horcruxen och gömde det så snabbt och att Ravenclaw-spöken- Den enda personen som hade avgörande information om diademen var så stängd.

    
svaret ges 27.06.2016 17:59
3

Tänk på hur många lyckliga raster och blinkar av inspiration Harry och co måste hitta den horcruxen. Första

 • Att ens veta att det fanns Horcruxes och vad de gjorde (det var det inte exakt allmän kunskap)
 • För att träna vad Voldemorts plan var
 • För att nerven verkligen ska försöka stoppa honom
 • För Dumbledore att snubbla på rummet
 • För Dumbledore att nämna det till Harry
 • För att Harry ska tro på honom och senare försöka använda rummet
 • För att Harry verkligen ska kunna använda rummet
 • För Dumbledore och Harry att utarbeta att Voldemort hade gömt en Horcux under deras näsor på Hogwarts
 • För att Harry ska träna vad Horcrux var
 • För Harry att träna där Horcrux var
 • För att Harry ska hitta den och ha ett sätt att bryta det

Om någon av dessa inte hade gått hade horcruxen fortfarande varit säker. Gömstället var mycket säkert, ingen kunde förutse allt ovan men även om det hittas så spelar det ingen roll eftersom det finns sex fler ändå.

    
svaret ges 02.08.2012 16:30
2
Voldemort trodde antagligen att han var väldigt smart, snubblade på kravets rum. Boatloads av saker såg ut som om de inte hade berörts i åratal, och han antog förmodligen chansen att någon skulle använda samma avsnitt (form?) I Room of Requirement, än mindre veta var man skulle hitta diademet, än mindre veta att det var även en Horcrux, var väldigt mycket, mycket låg. Vilket det var, men det var den så lilla chansen att Harry fick det.

    
svaret ges 09.01.2012 14:12
1

Jag tror att möjligen många människor som hittat rummet under åren trodde troligen att de var de enda som gjorde det - åtminstone de enda i deras generation. Den enda anledningen till att den var så känd bland eleverna i Harrys tid i skolan var att den användes för Dumbledores Army-möten och sedan senare som en gömställe av Neville och hans lilla band av rebeller i DH. Även då ändrade rummet sin funktion som neeed. Det kan vara så att många som hittade rummet, hittade den i en annan konfiguration än att Voldemort och Harry hade funnit det för att dölja sina föremål.

    
svaret ges 03.02.2013 22:27
1

Jag tycker att du tittar på rummet på fel väg. Jag tror att voldemort trodde att han ensam visste hur det fungerade, och att rummet var vad det var.

Självklart hade folk gömt saker där för alltid, men jag tror att Riddle använde rummet på samma sätt som Neville gör i meningsboken. På ett konsekvent sätt, att veta reglerna.

Kom ihåg att innan Harry var den enda som visste hur man konsekvent skulle få det var husets elvar, vilken Riddle tror är under honom.

Han tror att andra stashar sina oönskade ägodelar där, har kammarekrukor för dem, etc. Men tror att han ensam kan komma åt den efter hans vilja.

Därför går någon som går förbi dörren med den enda avsikten att hitta och förstöra hans horcrux är extremt osannolikt. De skulle behöva snubbla över rummet, se till att det var rummet där allt är gömt (snarare än da huvudkontor eller kammare krukrum), hitta sedan diademen, förstör den, någon enskild del av det nästan omöjliga, vilket utan tvivel varför var det den sista som upptäcktes.

Det är allt som säger att Voldemort självklart visste att folk hade åtkomst till det, men det finns en stor skillnad mellan åtkomst och kontroll. Han trodde att han var den enda som upptäckte hur det fungerade.

    
svaret ges 27.06.2016 21:35
1

Jag tror att det bara var Harrys antagande att arrogans spelar någon roll här. Detta antagande är något som Dumbledore undervisade honom hela året.

Den verkliga orsaken är enligt min mening att det här endast var tillfälligt gömst. Och han visste att rummet med dolda saker är full av slumpmässig skräp. Han trodde att han kan komma tillbaka till Hogwarts när som helst och hämta det när han har något riktigt gömställe för det.

Men han gjorde aldrig, för att han (till sin egen chock) förlorade möjligheten att till och med verkligen ta hand om bitar av sin egen själ tills han insåg att de gick förlorade. Den sista delen av Deathly Hallows beskriver hans chock och rädsla. Men i 20 år fram till dess gav han förmodligen inte sina ögonblick en enda tanke.

    
svaret ges 19.10.2016 13:26
0

Harry Potter fann det inte på något sätt. Det var Voldemort som avslöjade det genom gemensamma visioner på grund av den anslutning han hade gjort med Potter när han försökte döda Potter. Voldemort förväntade sig aldrig att folk skulle veta att han skapat Horcruxes och det för sju av dem.

    
svaret ges 21.09.2016 12:05