How kan jag förhindra att konditorivaror blir fuktiga när det fylls och lagras över natten?

3

Jag vill göra korv rullar natten innan och lagra dem i kylskåpet innan du lagar mat. Jag är orolig att korvköttet kommer att göra bakverket soggigt. Hur kan jag förhindra detta?

    
uppsättning connersz 19.12.2014 16:39

3 svar

3

På jobbet gör slaktaren 100 s av korv rullar i satser. Vi lagar sedan 1/4, kylskåp 1/4 och frys 1/2. Vi aldrig har något problem med att de är fuktiga, oavsett lagringsmetod. För att vara ärlig i ett smakprov hade du ingen aning om vilken som var.

Också kokta (så länge som de kokas ordentligt) går de inte soggiga i minst 2 dagar i kylskåpet.

Jag antar att du kommer att använda puffdekor enligt tradition. Om så glöm inte att låta rullarna stå vid rumstemperatur i 15-30 minuter innan du lagar mat, eftersom det kommer att hjälpa till med "puffing".

    
svaret ges 19.12.2014 19:11
2

Jag förstår att du vill lagra unbaked saussage rullar och baka dem nästa dag.

IMHO du borde vara bra så länge fyllningen inte är för våt. Koka av konditorivaror och fyllning väl innan du monterar, det kommer att fastna fett och minska sopning från fyllning till bakverk. Samma sak gäller puffdekor.

Om du vill vara extra säker måste du introducera antingen ett "skyddande skikt", t.ex. en bit bacon eller ost eller en strö av något "absorberande" som brödsmulor (men tillsätt några örter till smulorna). Detta kommer att ändra saussage rullarna lite, men om det görs rätt, tror folk att det ska vara så, en snygg twist.

    
svaret ges 19.12.2014 16:57
-1

Ärligt talat blir de bäst nyberedda men det finns få saker du kan göra.

Se till att de kyls när du lägger dem i kylskåpet för att minska kondenseringen. Du kommer att vilja använda ugnen inte en mikrovågsugn för att värma till servering.

Du kan också försöka att laga matlagning och avsluta dem i ugnen innan du serverar det, vilket skulle hjälpa till att se till att skorpan är snygg och krispig och skära ner tiden för att laga dem när du vill servera dem.

Min personliga är dock par kock dem, men jag är inte säker på hur länge det är bäst.

    
svaret ges 19.12.2014 16:47