Från hur många olika tidslinjer skickade SKYNET Terminators tillbaka för att döda en Connor?

5

tillbaka? Tillbaka från var?

Från hur många olika tidslinjer skickade SKYNET en Terminator (eller flera) tillbaka i tid för att döda en Connor i Terminator filmfranchisen och Sarah Connor Chronicals Tv-serien franchise?

Referensmaterial kan innehålla junior novelisations om det finns tillgängligt.

    
uppsättning Major Stackings 22.05.2016 06:31

2 svar

3

Tja, förmodligen om du kan räkna ut dommedagen kan du räkna ut antalet tidslinjer. Men inte alla filmer passar ihop i samma kontinuitet och Sarah Connor Chronicles korrelerar bara med de två första filmerna.

Tidslinje # 1:

Pre-Terminator: Kyle Reese är inte John Connors far, men skickas tillbaka i tid för att vara hans beskyddare och blir hans pappa. Den ursprungliga domdagen är okänd.

Tidslinje # 2:

Terminator: I denna tidslinje är Kyle Reese redan avsedd att vara John Connors far. Dommedag är 29 augusti 1997 (per T2)

Tidslinje # 3:

T2: Judgment Day: Cyberdyne Systems är ett direkt resultat av T-800 från tidslinje # 2. Dommedagen skjuts upp.

Tidslinje # 4:

T3: Maskinens uppkomst: Skynet skapades av Katherine Brewsters far och domdagen händer den 25 juli 2004.

Saker går till pott här, för att Sarah Connor Chronicles ignorerar T3, och John och Sarah hoppar för en framtid efter det där domdagen. Dessutom skickar motståndet och Skynet många människor tillbaka överallt och försöker ändra tidslinjen.

Tidslinje # 5:

Sarah Connor Chronicles: Cameron (terminator) säger domdagen är 21 april 2011.

Tidslinje # 6:

Sarah Connor Chronicles: Jesse kommer från en annan tidslinje än Derek Reese, men säger inte när hennes dommedag är.

Återigen kan det finnas många många fler tidslinjer som skapas på grund av tidsmässig inblandning.

Tidslinje # 7:

Terminator Genisys: En ny tidslinje skapas när en T-800 går tillbaka till 1973 för att skydda Sarah Connor från ett annat mordförsök. Dommedagen är igen den 29 augusti 1997

Tidslinje # 8:

Terminator Genisys: Med förstörelsen av T-800 från Protector skjuts domdagen till 2017. Kyle lär det här via nya minnen skapade av den skiftande tidslinjen. Kyle och Sarah reser framåt i tid från 1984 till 2017.

Tidslinje # 9:

Terminator Genisys: Cyberdyne förstörs, men kärnsystemen överlever, och dommedagen utsätts, än en gång.

    
svaret ges 24.01.2017 19:23
0

För att kunna svara måste vi komma ihåg vad som händer i de olika filmerna och SCC TV-serien. I filmerna skickades bara en Terminator för att döda Sarah Connor. I följande filmer har terminatorerna John Connor som huvudmål.

I tv-serierna har terminatorerna som skickas av Skynet också John och inte riktigt Sarah, men de visar att det fanns Terminatorer skickade för att döda Sarah när hon var nästan en bebis. Numret är en som visas i tv-serien, men de pratar att det fanns mer, men numret är inte sagt.

    
svaret ges 22.05.2016 23:32