Vad gör Ryanair utan sjukväskor?

16

Ledsen för den lite märkliga frågan, men Ryanair (Europas största lågprisbärare) bestämde sig för att bakfickorna tog för mycket arbete och blev av med dem, och det ser ut som de sjuka väskorna är på gång.

Så frågan kommer upp ...

Vad händer när Ryanair-flygningar stöter på turbulens ? Jag kan knappast föreställa mig att flygdagsförarna delar ut påsar ad hoc när det är tillräckligt skakigt att orsaka rörelsesjuka bland passagerarna.

    
uppsättning Thunderstrike 05.02.2014 22:28

1 svar

12

Tja hur många människor får airsick under varje flygning och hur många av dem som verkligen kasta upp? Och av dem, hur många använder egentligen de sjuka väskorna? Jag är inte bekant med att få luft sjuka men jag är säker på att det inte finns många människor som verkligen använder dessa väskor. Det finns också inget lagligt krav på att ha sjuka väskor. Det är ett föremål för "extra passagerarkomfort". Ryanair trodde förmodligen detta sätt och så sparade de lite mer pengar.

De delar inte ut sjuka väskor när de stöter på kotletter men jag är säker på att de kommer att ha en för dig om du frågar dem.

    
svaret ges 06.02.2014 19:03