WH40K: Deathwatch: Vilken hjälm är detta?

2

Omslaget till Warhammer 40K: Deathwatch RPGs kärnregelbok visar flera rymdmariner. En av dem (andra från vänster på bilden nedan) har en ovanlig snouted hjälm design.

Först trodde jag att det kan vara en Mk. IV-mönsterhjälm , men det verkar inte som att öppningarna inte är justerade på samma sätt.

Det verkar också ha "öron" gjutna i det. Med tanke på detta, liksom pälsen på marins axlar, verkar det som att den marina kan vara en rymdvåge. Skulle det här kunna vara någon form av artificer-made armor mark?

Tack på förhand för några förslag på vad denna rustning / hjälm design kan vara.

    
uppsättning Vanguard3000 24.08.2017 22:44

2 svar

2

Jag tror att jag har det. Efter att ha tittat på Space Wolves lite verkar det som om de är stolta över att ha wolf-themed artificer helms.

Detserutsomatthjälmstilarnaserpååsarnaochhålen(whiskers?)pånospartiet,ögonenochdesvepade"öronen". Skallen på axlarna föreslår att han är av rymdvolvarna, som skulle passa den här stilen.

    
svaret ges 30.08.2017 22:51
2

Det ser ut som en Mark IV Maximus kombinerat med Markera VI Corvus . "Öronen" mögel kan vara ventilerna i Corvus mönstret dras lite tillbaka och näbben som är räfflad med Maximus-ventilen.

Vid utseendet på höger axelplatta är han inte en Space Wolf, konsten visar inte den ljusgula, den visar en blekad brons, närmast den färgen är Blood Wolves , en efterföljare av Space Wolves , men jag tror inte att Deathwatch rekryterar dem kättare.

Det ser ut som det är "artistens" signatur som en extra bonus, det kan vara fel för allt jag vet, men det är min teori.

    
svaret ges 24.08.2017 23:36