LED-lampor tänds inte

0

Jag har ett udda problem med en ljusarmatur. Fixturen har tre uttag och är ansluten till en dimmer. Jag bytte ut lamporna med Philips LED-lampor som var dimbara. Men när jag sätter på dimmerknappen på, till vilken nivå som helst, glödlamporna förblir av. Den del som jag inte förstår är att om jag byter ut en av glödlamporna med den ursprungliga glödlampan, kommer alla 3 att lysa upp. Jag kan sedan avlägsna glödlampan och de kommer att förbli upplysta endast för att vägra att börja säkerhetskopiera om jag låter dem sitta lite.

Något aning om vad som kan hända? Jag är säker på att lamporna är kompatibla.

    
uppsättning StylePotato 19.07.2018 05:21

1 svar

2

Din gamla dimmer måste gå.

Dimmers är strömbrytare som behöver driva sig själva för att göra sina saker. Andra exempel är tända brytare, rörelsessensorer, smarta switchar etc. Det korrekta sättet att driva en "strömbrytare" är att bringa alltid varm och neutral till strömbrytaren, och den kan dra ström från det under alla förhållanden.

Men vanliga switchar behöver inte neutrala; de behöver bara alltid hett och byt-hett. Så många brytkopplingsboxar har inte neutrala. Lägga till det skulle kräva att dra en ny kabel genom väggarna. Så dimmertillverkare kunde inte lita på att neutralt är närvarande när dimmare är eftermonterade.

När det är fallet har glödlampor mycket låg motstånd när de är avstängda. Så upptäckte dimmerproducenterna en fuska - driva dimmeren genom att läcka en liten mängd ström genom glödlampan. Glödlampan låter glatt strömmen passera och lyser inte eftersom det är för lite ström.

Ange LED. De har aktiva elektroniska nätaggregat. De strömförsörjning gillar inte den lilla strömmen. Till extra kostnad kan strömförsörjningarna förbättras till tillåta den ström som ska passera. Antingen dina Philips-LED-lampor gör det inte, eller den gamla dimmerflödet strömmar för mycket ström för att LED-lamporna ska hantera.

En glödlampa löser problemet genom att tillhandahålla den närmaste nollmotståndsstigen som den gamla dimmeren kräver. Detta kan också lösas av ett välplacerat motstånd av lämplig storlek, och flera företag gör UL-listade motståndspaket för detta ändamål. (Allt som används i elnätet måste vara UL-listat för det ändamålet som huvudutrustning utrustning , bara motstånd komponenter som köpt från Mouser eller Digi-Key är inte lagliga även om UL listas < em> som komponenter .)

Börja med att läsa instruktionerna och märkningen på dina Philips-LED-lampor. Kod kräver att du följer (eftersom utrustningen inte testas / listas för någon annan användning). Det kan bara säga att vissa dimmare kan användas, i så fall gör det.

Annars siktar du på att byta ut den gamla dimmeren med en modern som är märkt för LED, och helst, om din omkopplingsplats har en neutral ledning, använd en dimmer som använder en neutral ledning.

Se även till att du inte hanterar Philips HUE eller andra "smarta lampor" där dimningen faktiskt ska göras av ett smart-enhetsnät som pratar med en mikrocontroller inuti lampan. Dessa lampor är inte ens menade för att fungera med traditionella dimmare: ta bort den gamla dimmeren helt och passa antingen en vanlig strömbrytare eller en systemkompatibel smart dimmer.

    
svaret ges 19.07.2018 06:59
Senaste kommentarerna

när de är anslutna till dem i svaga ljusförhållanden utanför. Vi rekommenderar att du köper glödlampor med kontinuerlig spänningsförmåga och vid nominella energinivåer (som deras bruna aluminiumlinjer med LED-paneler) eller högre. Om du behöver 12V-glödlampor med låg spänning för att stödja den mängd ljus som finns vid dessa mått på rött ljus, föreslår vi att du använder de vanliga 12V-glödlamporna med naturliga röda versioner. Stödberättigad på 3 dagar till låg kostnad för arbetskraft... Läs mer