Vad är det bästa köttet av nötkött att använda för grytor?

7

Vilken skära av nötkött ska jag använda för en stew? Jag hörde att du vill ha lite fett i köttet, men vilken del djuret är bäst att använda?

    
uppsättning It Grunt 21.01.2012 01:53

2 svar

8

Anta en lång, kokad gryta. Jag skar upp en väl marmorerad chuck biff vanligtvis och chuck är vad jag skulle rekommendera. Du vill ha tillräckligt med fett som när grytan kokar länge, kommer fettet att göra och lämna gott, ömt kött. För lutad och du är kvar med kokt sko läder.

Om du vill ha en snabbare gryta, använd en smidigare skär av kött som grönsak. Det kommer att ha mycket smak men du bör inte laga det länge alls. En fet kaka i en kort gryta kommer att hamna väldigt fet och ofta hård (med en billigare klippning som chuck).

    
svaret ges 21.01.2012 02:23
4

Stew är en maträtt som egentligen är väl lämpad för sämre styckningar av nötkött. Kvaliteten av överlägsen snitt går lätt i en gryta. Den typiska slaktarens fall kommer att erbjuda en samling av "stew kött" som är fetare avsmalningar från olika skärningar. Smaka det i öl och sedan sakta koka det och köttet kommer att ge bra smak för dig.

    
svaret ges 21.01.2012 03:32