Varför är inte min termostat på / av automatiskt?

1

Min termostat klickar inte på / av automatiskt, jag har ringt till min hyresvärd och de bytte ut en mycket gammal med en helt ny och den klickar fortfarande inte av automatiskt men kommer manuellt. Jag har ringt upp dem igen för att berätta för dem att det fortfarande bara fungerar om jag manuellt ändrar det och de har blivit och ersatt det igen men det fungerar fortfarande inte !! Så jag ska försöka sortera ut det själv. Kan någon ge mig någon aning om vad som är fel och hur jag kan fixa det?

    
uppsättning sally 24.03.2013 17:27

1 svar

1

Om de har ersatt det två gånger, är det troligt att felet ligger någon annanstans eller termostaten är felkopplad.

Jag bytte ut min med en som innehåller en indikeringslampa för att visa om den är på (signalerar värmesystemet för att ge värme)

Dennatypavtermostatinnehålleren"värmeväxlare" som tar emot ström när termostaten är "på". Om det är felaktigt kan värmeväxlaren vara hela tiden och orsaka att termostaten tror att temperaturen alltid är hög - så sätt aldrig på värmen.

Den här speciella termostaten arbetar med hög spänning, så om du inte är bekväm med att arbeta med spänningar som lätt kan döda dig, bör du få en elektriker att göra någon utredning eller annat arbete.

Det finns ett stort antal termostatdesigner, så det som gäller i min del av världen kanske inte är tillämpligt på din.

    
svaret ges 28.03.2013 18:28