Vad skulle ledarna troligtvis vara av besättningen på en B-1B?

12

Jag försöker för närvarande skriva en roman som kortfattat innehåller ett modifierat B-1B-företag ett riskabelt, mycket viktigt uppdrag till stöd för ett särskilt åtkomstprogram. Eftersom några scener ställs in i cockpiten och har en diskussion mellan besättningen, skulle det vara till stor hjälp att veta vad ledningen för besättningen skulle vara.

Jag har gjort lite forskning via ett antal webbplatser och e-bok förhandsgranskningar men hittills har jag inte blivit mycket mer än minst en Lancer-pilot som var storaktör men jag har ingen aning om hur co- pilot, DSO och OSO skulle jämföras i rang, eller om B-1B-piloter med högre rang än Major skulle vara realistiska / trovärdiga.

    
uppsättning MG1981 11.07.2015 13:08

1 svar

12

Generellt kan piloten vara en kapten, stor eller kolla, copiloten förmodligen en 1lt eller kapten, och navarna någon av ovanstående. För ett utvalt besättning handpicked för ett "öde av världen" uppdrag, kan du sätta 2 instruktör piloter tillsammans tillsammans med två senior navs, så alla 4 som lt cols skulle inte vara omöjligt. Å andra sidan, om besättningen är väsentligen detaljerad för att vara "hemliga ekorrar" för ett tag, skulle det förmodligen inte vara stabilt så högt, så kanske en blandning av majors & kaptener. Det händer för att det snabbt blir störande att ta seniora killar (taktik officerare, instruktörer, ops officer eller befälhavare etc) bort från sina vanliga skvadron jobb under en längre tid. Ju viktigare uppdraget är desto mer är det störningen accepterat.

    
svaret ges 11.07.2015 21:26