How kan du göra "All Purpose Meal" med hjälp av markvete?

11

Vi maler vårt vete hemma. Många recept kallar "All Purpose Flour" och vi har försökt hitta hur vi gör vår egen "All Purpose Flour".

    
uppsättning Ocaasi 09.08.2010 18:04

3 svar

8

Typiskt allmjölksmjöl innehåller inte veteets gröd, så om du vill efterlikna sakerna från affären måste du mala vetet utan bakterien ( källa ).

Genom att använda hårda vita vete och en mycket fin slip har jag i åratal gjort ett mjöl som fungerar väldigt som fullkornsbrödsmjöl, som ofta kan ersättas med allmjölksmjöl i recept. För att göra samma mjöl lämpar sig för bröd, lägger jag till vit vetegluten.

    
svaret ges 09.08.2010 18:28
6

All purpose mjöl är mjöl som har fräsats för att uppnå ett "medium" proteininnehåll. Så måste du blanda ett högproteinvete med ett lågt proteinvete för att få mjöl med en proteinhalt på 9-12%.

Det är "all purpose" eftersom du kan använda den för en mängd olika recept. Brödmjöl är gjord av högproteinvete och säger att kakemjöl är gjord av lågproteinvete. Så, "all purpose" är en mellanklass och kan användas för att göra antingen bröd eller kaka. I allmänhet är hårdvete högt protein och ett mjukt vetegröd är lågt protein; så blanda de två och du kontrollerar proteininnehållet.

Hur som helst är den definierande faktorn proteininnehållet. Så om du gör det själv, skulle jag anta att du skulle sluta med en fullkornsmjöl med mjöl .

    
svaret ges 09.08.2010 18:22
0

För årtusenden har människor gjort vitmjöl från någon mark helt vetemjöl. Efter slipning av den veteblandning du väljer använder du helt enkelt en sikt och siktar mjölet så att endast det fina mjölet faller genom att lämna kli i sikten. Detta måste användas omedelbart eller riktigt åldras, eftersom det annars kommer att bli galna. Hoppas det hjälper!

    
svaret ges 04.04.2015 19:56