Vad man ska göra vid en återuppringningsprov

Att få en återuppringning för en skådespelare är fantastiskt, eller hur? Du har slutfört din första audition för ett projekt och har uppmanats av castingdirektören att komma tillbaka. Grattis - du är nu ett steg närmare att boka jobbet, vara på plats och tjäna pengar !! Åh, det underbara livet för en skådespelare! Tja, vänta, du har inte bokat jobbet än, men du har större chans att boka det om du följer dessa tips!

Gör vad du gjorde första gången!

När en skådespelare får en återuppringning betyder det att din prestation i den första auditionen var perfekt. Casting regissören gillade nästan säkert dina val, ditt utseende och även din attityd! Hur du uppför dig vid en återuppringning är ganska enkelt, men vissa skådespelare gör det mycket mer komplicerat än det behöver vara!

För att få en lyckad återuppringning är det viktigt att du gör vad du gjorde vid din första audition! Ändra inte dina val i scenen - och gör absolut inte något helt annat, såvida du inte specifikt riktar dig till det! En återuppringning är inte (nödvändigtvis) avsedd att vara en möjlighet för en skådespelare att visa alla i rummet hela sitt emotionella intervall eller konstnärliga förmåga.

Bär samma outfit

Fortsätt med att "göra vad du gjorde första gången", var noga med att ha på dig samma outfit som du hade på dig vid din ursprungliga audition. Ofta (som nämnts ovan) kan ditt "utseende" vara avgörande för huruvida du ska boka ett jobb eller inte (särskilt i reklam). Se till att du inte kommer till återuppringningen och ser annorlunda ut såvida du inte blir instruerad att göra det. (Glöm inte att ta din headshot och återuppta till din återuppringning!)

Det är bra att hålla en liten journal över auditions, (vanligtvis på min smartphone) och ta anteckningar om vad du bar på varje audition och andra beslut du gjorde om föreställningen. Det är bra att ha ett register över de ursprungliga valen du gjorde, de människor du träffade och vilken outfit du hade på dig. (Digitala kalendrar kan vara väldigt enkla och synkroniseras ofta direkt med din smartphone!)

Du har blivit återkallad eftersom castingregissören tror att du har rätt för rollen, baserat på vad du visade dem vid din ursprungliga audition. Visa dem (och alla är vem som är i rummet under återuppringningen) att du definitivt är rätt skådespelare för rollen!

Förvänta dig att se flera personer i auditionsrummet

På tal om andra människor i rummet - vem är de? Och varför är de där inne ?! Vid en återuppringning får du inte kastas om du går in i auditionsrummet och hälsas av många män och kvinnor. Beroende på vilket projekt du testar för kommer det troligen att finnas människor där som är involverade i den kommande produktionen, inklusive regissörer och producenter. Låt inte detta skrämma dig. De är där för (precis som casting regissören) de letar efter rätt skådespelare för jobbet: DU!

I stället för att låta denna typ av situation skrämma dig, välj att erkänna alla i rummet och tänka på dem som dina vänner! Precis som casting regissören vill de att du ska lyckas. (Kom ihåg att du aldrig behöver känna dig nervös. Du är en modig skådespelare!)

Låt dig inte skrämmas av andra aktörer och håll dig fokuserad

Regissörer, producenter och andra personer som är i auditionsrummet är inte de enda som kan vara en distraktion för dig. Du får inte heller låta dig distraheras eller skrämmas av andra aktörer i väntrummet. Auditionens väntrum är besvärligt nog, och det kan vara något nervöst att veta att du har blivit utvald av tusentals skådespelare för att vara tillbaka. Och bredvid dig sitter någon som ser ut precis som du!

Håll dig alltid fokuserad, var du och gör det bästa jobbet du kan göra. Omfamna din individualitet!

Du har redan gjort ditt jobb - njut nu av det

När du får en återuppringning har du gjort ditt jobb som skådespelare. Du lämnade ett stort intryck med gjutning och har återförts till audition igen. Det finns många saker som är utom din kontroll, men du har kommit så långt, så njut av det! Du är nöjd, castingdirektören är nöjd och din agent är nöjd. Nu återstår allt att göra och ge en fantastisk prestation och förhoppningsvis boka jobbet!