Väskor med hårdväska, som inte öppnas vid sidan

7

Jag letar efter en väska, lätt väska som den på bilden, dock med en blixtlås på toppen (den gula linjen) i stället för vid sidan. Detta skulle möjliggöra att öppna påsen utan att använda mycket utrymme som i den ursprungliga layouten.

Har någon av er sett en väska som denna eller vet någon vart man ska köpa något så här?

    
uppsättning traindriver 25.11.2014 09:25

3 svar

8

Jag är uppenbarligen inte den enda som är intresserad av en sådan resväska: Samsonite släppte en ny serie förra året, kallad "Spin Trunk". Den "översätts till ett 20% lätt lockfack och ett 80% maximerat basfack för enkel packning."

Inte precis vad jag vill, men ett steg mot den ultimata resväskan.

    
svaret ges 31.12.2014 09:46
5

Jag tror att din huvudfråga är hur man får tillgång till innehållet i påsen utan att behöva dela upp den, vilket minimerar det utrymme som krävs för att få tillgång till internt innehåll.

Designen av dessa väskor är för att maximera det inre rummet, vilket är därför nästan alla öppna i samma clamshell-mode. De är främst utformade för att säkert bära innehållet inuti och snabb åtkomst är inte en högsta användbarhet prioritet.

En påse som den du beskriver kan bara komma med en öppning av accordian-typ på toppen så att du kanske kan komma åt innehållet i ett mindre fack. Att ha hela väskan tillgänglig under upprätt är inte möjlig eftersom innehållet skulle tumla ut på grund av orienteringen.

Det finns några "hybrid" fall, men jag ifrågasätter praktiken av dessa.

Här är några exempel:

(Från floatti kickstarter-kampanjen )

( Enkloze X1 Carbon )

( Sienna 21" Hybrid Garment Bag )

Samsonite har ett utmärkt fall (i deras Lite-Box-serie) som erbjuder samma utrymme i både locket och basen:

Attliggaplattpåsidan,förattheltenkeltöppnatoppen(somenburk)tarlikamycketutrymmesomattsättaupppåsenöppen,eftersomdukanöppnaden90grader.Atthaettspecifiktfallpådetsättetskulleätaisinpraktiskakaraktär-detfinnsnaturligtvisspecialfallsomärutformadeattladdasochanvändasupprätt.Minfavoritavdessaär 1440 av Pelican , som ser ut ganska robust men det är extremt tillförlitligt:

( Pelican 1440 (med valfri intern organisator ))

    
svaret ges 24.10.2018 08:14
2

Jag har letat efter samma slags bagage själv, och jag har hittat en jag gillar. Kassa Delsey Shadow bagage.

länk

    
svaret ges 15.01.2019 09:15