Vilken finish ska jag använda för betong på trappan?

3

Jag vill ta bort mattorna på trappan i min duplex. Det är en betongtrappa. Jag tror att jag skulle behöva reparera det och sedan vill jag klä upp det och lämna det blott. vad skulle vara en bra kappa att använda? Måla? epoxi? Jag vill inte att det ska vara halt och om möjligt vill jag tillåta betongen att absorbera värme under dagen på vintern när solen skiner på den så att det kan släppa upp värmen på natten.

    
uppsättning Pauline Smith 18.06.2015 16:50

3 svar

1

Du behöver inte slutföra dem. Om du gillar betongens utseende kan du lämna den som-är.

Om du vill avsluta, skulle jag föreslå en konkret fläck. Du kan sedan försegla det med en mängd olika klädprodukter. Epoxibaserade klara lager är mer slitstarka, men svårare att applicera. Du kan till och med bara applicera ett vax som en sista skyddande kappa om du vill.

    
svaret ges 24.11.2015 22:05
0

Det finns speciella färger / beläggningar för utomhus / robusta golv som vanligtvis är epoxibaserade.

Du kan sedan sätta en anti-friktionsbana på trappan själva. Dessa sträcker sig från enkla band till högfriktionsdynor som du limar ner.

    
svaret ges 18.06.2015 23:35
0

Titta på en produkt som heter CHEM-TRETE (och liknande) länk . Jag tror att du måste köpa via VAR eller annan licensierad tjänsteleverantör, men grejerna tränger in i betong och ändrar den kemiska strukturen så att den avstöter vatten. Det här låter dig undvika beläggningar eller framtida underhållsbehov.

    
svaret ges 25.09.2015 20:06