Vet någon vet vad den här mörka röda urladdningen är från denna grillade kyckling?

4

Jag grillar marinerad kyckling (jag följer ett Tandoori-kycklingrecept som involverade marinering av kycklingen i citron, ost, Ginger, vitlök och några andra kryddor i 3 timmar i kylskåp).

Medan du grillar dem ser jag en mörkröd färgutmatning som kommer ut. Jag är inte säker på vad det är och om det är en vanlig sak. Här är ett foto av hur det ser ut:

Ochhärärenannanbildinnanjagvändedenochzoomadein.

Eftersom jag är en komplett nybörjare i matlagnings kyckling är jag inte säker på om det här är en vanlig sak eller inte. Kan någon hjälpa mig med det här?

    
uppsättning Mugen 20.01.2019 07:53

2 svar

5

@ pb2q har rätt, det är blod. Detta händer under bearbetningen. När köttet inte får blöda (dvs dränera blod) tillräckligt länge, kvarstår något av blodet i muskelstrukturen och lagar mat tillsammans med kycklingen. Det kan se konstigt ut, men det är ingen oro för att äta det är oroat. Det kommer inte "skada dig".

Om det stör dig (som det kan för vissa människor), bara påminna dig själv om att inte köpa det märket av kyckling igen. Om en fågel från detta företag skyndades under bearbetningen finns det en rimlig chans att de alltid "rusar på processen". Lättaste lösningen kan vara att bara byta varumärken ... men snälla, släng inte ut Tandori Chicken. Jag slår vad det är ... delish!

    
svaret ges 21.01.2019 04:46
2

Det är kycklingen som förlorar lite blod under matlagningsprocessen.

Oroa dig inte, jag hoppas att receptet var en succé!

    
svaret ges 21.01.2019 00:00