Hur många gånger kan en teleportcirkel aktiveras utan en stavningsstavning?

3

Jag vet att Pathfinder versionen av denna stavning kan göras permanent och varar 10 minuter per nivå, men hur många gånger kan den aktiveras innan den blir inert?

Om en person på hög nivå försökte skicka massmedlemmar bort från ett farligt område skulle de kunna kasta en av dessa stavar och få den cirkeln ta så många människor som kan nå det under den tilldelade tiden , eller skulle de behöva stava stavningen för varje person som de ville spara?

    
uppsättning Areadbhair 27.10.2015 14:44

2 svar

0

Cirkeln teleporterar "någon varelse som står på den" till ett fast föremål. Min läsning av frasen "någon varelse som står på den" är att du måste avsluta din rörelse på den för att utlösa teleporten. Hur många människor kan sluta sin rörelse som står på cirkeln i en omgång? MrLemon har gjort matematiken redan och kom upp med 480 personer per runda.

Observera dock att alla dessa personer är teleporterade till samma plats , och det kommer att bli sex sekunder innan de får en chans att flytta. Teleportationscirkeln slutar fungera om du försöker teleportera människor "till ett fast objekt". Hur många personer kan vi packa in i destinationen innan det är fullt av människor och stavningen börjar misslyckas? Vi kan förmodligen bara teleportera åtta per runda, förutsatt att de alla kläms.

Jag antar att du kunde ställa in destinationen till en punkt ovanför marken, så att folket som teleporteras skulle omedelbart falla och destinationen skulle vara klar. Men då dumpar du upp till 480 personer per runda på en jätte hög med människor, med konsekvenser från obehagligt till dödligt.

Så: Mitt svar är att du kan teleportera åtta personer per runda säkert eller "så många som kan nå cirkeln" om du inte har något emot att dumpa dem ur luften i en jätte hög på destinationens slutpunkt.

Om du verkligen behöver mer än det, överväg att casting gate istället. Varaktigheten är kortare (en runda per nivå, kräver koncentration) men folk kan flytta igenom det normalt utan att behöva stå någonstans och teleporteras.

    
svaret ges 27.10.2015 19:01
7

Svaret är att det kan aktiveras så många gånger som möjligt inom stavningen. Det finns ingen begränsning för specifikt antal användningar, utanför den hårda tidsbegränsade varaktigheten.

    
svaret ges 27.10.2015 15:03