Varför har inte den bredare världen insett det övernaturliga i övernaturliga?

4

Amerika har ett mycket stort problem med det övernaturliga. Det verkar alltid vara ett fall att undersöka, och jag förstår inte hur den bredare världen fortfarande kan vara oblivious att något konstigt pågår.

Till exempel, i den sista episoden av säsong 11, går Sam och dekan in i ett hemsökat hus fullt av spöken för att ge dekan tillräckligt med själar för att förstöra mörkret. Det råkade bara vara ett hemsökt hus som ljuger om det de lätt hämtade på. Och den här hade ganska många spöken. Vad är oddsen som absolut ingen hade snubblat på det innan och sprider ordet till ett antal människor?

När Sam och Dean (och förmodligen andra jägare) undersöker ett fall, slutar det ibland att involvera en tredje part som realiserar den övernaturliga existensen. Håller var och en av dem verkligen sina munnar om vad som förmodligen är en av de största upplevelserna i deras liv (och definitivt den största när det gäller uppfattningen om verkligheten, bar kanske födseln) för resten av livet?

Vi har också sett att de övernaturliga och jägarna föregår Sam och dekan, så det är inte som om det är något nytt.

Nu har folk kopplat prickarna (annars skulle det inte vara jägare), men mitt argument är att säkert fler människor borde ha hämtat på detta och sprida världen och göra det en väldigt dokumenterad sak?

Om liknande saker hänt i vårt universum i samma takt, skulle vi verkligen inte ha gjutit det övernaturliga existerandet i samhället nu?

Situationen i Förenade kungariket verkar lite trovärdig, eftersom de nämnde hur det övernaturliga är praktiskt taget obefintligt där (även om de brittiska brevmanarna har gått i stort sett obemärkt med tanke på deras inflytande - till exempel att ha tillgång till termiska bildsatelliter - är en annan fråga).

    
uppsättning Logan545 28.01.2017 00:26

2 svar

1

Det här är en fantastisk fråga och jag stumpade ett tag men jag insåg att jag tycker att det bara är ett fall av författarens tillfälle. Visst, det här är ett litet svar, men om du tänker på det, är de flesta fall som Sam och dekan arbetar med barn, gamla människor eller bara dumma människor, jag tror att det här gjordes med syfte av Jeremy Carver och Ben Hedlund som ett sätt för att motivera att människor är oblivious till det övernaturliga. Detta gjorde det enklare för Sam och dekan att förklara några konstiga gåvor.

    
svaret ges 23.03.2017 20:46
0

Den enklaste, och därför mest troliga förklaringen, är att det bara är ett plotthål. Med tanke på att du är skyldig att avbryta din otro för hela premissen för showen, vad är en annan sak?

    
svaret ges 22.05.2017 23:51