Vilket material kan jag använda som en tillfällig fönsterruta?

5

Jag kan få en hyresgäst att flytta in i en lägenhet om några veckor. Jag beställde redan ett helt fönsterbyte för sovrummet. Eftersom en glasruta (3 'x 4') saknas tänker jag på att lägga på en plast eller ett glas som material bara några veckor istället för att slösa bort $ 150 för en riktig glasruta och kasta bort den efter två veckor. Det här förstås naturligtvis med hyresgästens samtycke.

Finns det sådant material? Var kan jag köpa den?

    
uppsättning grokus 22.08.2011 22:34

2 svar

3

Den vanligaste tillfälliga fixen jag ser är en bit av plywood. Detta är en av de billigaste, men är inte den mest estetiska lösningen.

Om du går till ett företag som säljer glas och spegel hittar du mycket bättre priser i motsats till något som du skulle köpa på en hårdvaruaffär eller online.

Glas är mycket billigare än plast. Du kan gå med en bit av DS (dubbelstyrka 1/8 ") glas som en tillfällig lösning så länge det inte är på en plats som måste vara säkerhetsglas enligt byggkoden.

    
svaret ges 24.08.2011 21:31
3

Du kan köpa stora lakan av plexi i storleksanpassade hårdvaruaffärer, eller på nätet skär i storlek. En enkel webbsökning för "plexiglasplåt" visade upp ett stort antal grossister.

Kostnaden kan dock överraska dig; en 36 "x 48" x 1/4 "ark var $ 100 på den slumpmässiga platsen jag kollade.

Efteråt har du en stor del mycket hållbar plexiglas som du kan använda för något annat.

    
svaret ges 22.08.2011 22:56