Direktventilation för friluftsfråga-loggalternativ

0

Första låt mig säga något hjälp oss mycket uppskattat eftersom jag är helt borttappad i ämnet.

Jag har en direktventil gaspanna (ventilerad direkt ut på 1: a våningen). När jag köpte mitt hem (5 år nu) visade inspektören att den var i gott skick, men logguppsättningen saknades och jag har inte blivit ombord för att ersätta den. Jag har läst saker som säger att om du inte får rätt logguppsättning för brännaren kan du få problem med sotuppbyggnad som potentiellt kan leda till brand.

Så jag har letat efter att bara ersätta brännaren och få rätt logguppsättning för den nya. Eller kanske få de glasögon alternativ som finns där ute. Mitt problem är att jag fortsätter att se uppsättningar i ett inlägg som är öppet / matchat tänt. Min enhet är helt förseglad. Jag kan inte öppna den för att tända den varje gång (eller det skulle vara löjligt att göra). Jag vet att den befintliga brännaren har en pilot och jag tror en väggbrytare. Jag har sett uppsättningar med piloter, men de säger till olika saker och visar dig fortfarande att belysa det med en match.

Är jag helt felinformerad eller är det meningsfullt? Jag letar bara efter vilken typ av set jag behöver köpa så när jag går in i butiken låter jag inte helt okunnig. Jag vill få någon att besöka innan jag gör allt, men vill gärna veta lite om vad jag behöver berätta för dem.

    
uppsättning TJ Stewart 22.01.2019 06:27

0 svar