Vad är skillnaden mellan ett flygplan och ett luftfartyg?

5

Jag snubblade över den här sidan när jag letade efter information om flygskick. De har tre huvudprodukter - Aerocraft Aerospace, luftskepp och aerostat. Aerostat är klart för mig på något sätt. Men vad är den viktigaste skillnaden mellan aerocraft flygplan och luftskepp?

    
uppsättning stardust 31.03.2015 08:58

2 svar

9

Aero s -hantverket är deras varumärke. Det betyder inte något i allmänhet.

De allmänna villkoren är:

"Flygplan" (men inte "aerocraft") betyder vilken maskin som helst som kan upprätthålla flygning i atmosfären.

" Aerostat " är ett lättare luftflygplan. Det är att det har ett stort skal fyllt med gas med lägre densitet än luft och använder flytande kraft på den för lyft. Detta inkluderar ballonger, varmlufts- eller gasfyllda, bundna ballonger och luftfartyg.

" Airship ", eller "dirigible" är en aerostat utrustad med framdrivning som gör det möjligt att flytta på sig själv ( i motsats till ballonger som är bundna eller bärs av vind).

    
svaret ges 31.03.2015 09:29
0

Det finns 2 typer av lyft som kan tillverkas, aerodynamiska och aerostatiska. Flygplan och helikoptrar är aerydynamiska eftersom de behöver flytta för att skapa hissen, ballonger och dirigibler är aerostatic eftersom de skapar hiss genom att helt enkelt vara lättare än luften runt dem. Det är därför vi kallar dem aerostats. Jag undrar varför vi inte kallar de andra klassens aerodyner ...

    
svaret ges 26.03.2017 14:42